Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Νέο ΣΟΚ στην Αλμωπία: Έφυγε απο την ζωή ο διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Γ. Αστρανίδης

Τα συλληπητήρια μας στους οικείους του

Άλλο ένα σοκ στην κοινωνία της Αλμωπίας, αφού έφυγε από την ζωή ο διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Αριδαίας Γιώργος Αστρανιδης σε ηλικία 59 ετών.


Ήταν ένας αξιαγάπητος άνθρωπος, που κοσμούσε τον χώρο της εκπαίδευσης.


Είχε διαγνωσθεί με κορονοϊό.


Είναι ο τρίτος θάνατος νέου ανθρώπου στην Αλμωπία μέσα σε ελάχιστες μέρες, μετά τον Πάτερ Ευάγγελο Πασχούλη και τον Γιάννη Ουργαντζογλου.


Τα συλληπητήρια μας στους οικείους του.

7 σχόλια:

  1. Ο ΠΑΠΑ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΟΡΟΝΟΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν αναφέρουμε πουθενά κάτι τέτοιο για τον Πατερ, απλά τονίζουμε πως μεσα σε λίγες μέρες έφυγαν τρεις συνάνθρωποι μας, οι οποίοι ήταν αγαπητοί στην κοινωνία της Αλμωπίας.

      Διαγραφή
  2. Κρίμα! Υπέροχος άνθρωπος και καθηγητής! Μόνο καλές αναμνήσεις έχω να θυμάμαι από την περίοδο που τον είχα καθηγητή στο ΤΕΛ Αριδαίας, πολλά χρόνια πίσω. Δύναμη να δίνει ο Θεος στην οικογένεια του... Καλό παράδεισο... 🙁

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. ειχε κορονοιο και νοσηλευόταν τις τελευταιες μερες.

      Διαγραφή
  4. Ευγενής και εξαιρετικός άνθρωπος!!!
    Συλλυπητήρια στην οικογένεια του...
    Καλό παράδεισο φίλε Γιώργο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365