Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Κωνσταντοπούλου: Αν ήταν ο Πολάκης υπουργός Υγείας θα είχαμε πεθάνει όλοι

Ο κύριος Πολάκης είναι αντιπροσωπευτική περίπτωση των ανθρώπων που σήμερα συναποτελούν και συγκροτούν τον ΣΥΡΙΖΑ

Προσωπική επίθεση στον Παύλο Πολάκη εξαπέλυσε ο επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου. Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90.1 η κα Κωνσταντοπούλου μίλησε πολύ απαξιωτικά για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ. 


«Ο κύριος Πολάκης είναι αντιπροσωπευτική περίπτωση των ανθρώπων που σήμερα συναποτελούν και συγκροτούν τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι βέβαιο και αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι εάν σήμερα ήταν υπουργός Υγείας θα είχαμε πεθάνει ίσως όλοι. Είναι βέβαιο ότι πρόκειται περί ανθρώπου που ακόμα και την ώρα που άνθρωποι χαροπάλευαν -είδαμε και τότε στο Μάτι- δεν δίστασε να στήσει επικοινωνιακή συνέντευξη Τύπου για να αποσιωπήσει τις ευθύνες. Δεν πρόκειται για μία περίπτωση γραφική ή ακραία. Είναι μία περίπτωση αντιπροσωπευτική, γι αυτό ακριβώς είναι στη θέση που είναι, λέει αυτά που λέει, κάνει αυτά που κάνει, με την πλήρη όχι απλώς ανοχή αλλά με την πλήρη συνενοχή και του κυρίου Τσίπρα και των μελών του ΣΥΡΙΖΑ».


Η κα Κωνσταντοπούλου διαφώνησε και με τις πορείες που έκαναν ΚΚΕ, ΜέΡΑ25 και ΣΥΡΙΖΑ είπε:

«Για μένα είναι πραγματικά προκλητικό στο όνομα των αγώνων και  της Θυσίας των ανθρώπων που αντιστάθηκαν στη Χούντα, κάποια κόμματα όπως το ΜέΡΑ25 το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ, να προσκαλούν τους συμπολίτες μας να αγνοήσουν τα μέτρα προστασίας υγείας και της ζωής όλων μας προκειμένου να συμμετάσχουν σε πορείες και επετειακές εκδηλώσεις εν μέσω lockdown και κυρίως εν μέσω πανδημίας. Είναι όχι απλώς προκλητικό, είναι εγκληματικό αυτά τα κόμματα να παριστάνουν ότι έτσι αγωνίζονται και ουσιαστικά να υποδεικνύουν τέτοια προκλητική αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή».


Η κ.Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο ακόμα για ιδιοτελείς και τυχοδιωκτικές πράξεις λέγοντας πως σήμερα είναι μια ιστορική επέτειος και είναι κρίσιμο να προστατέψουμε τις ζωές όλων.


4 σχόλια:

  1. Πάντως ,πριν λίγο,ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ψυχοπαθών σε ανακοίνωση του ανακοίνωσε,ότι η εν λόγω κυρία δεν είναι μέλος της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καταρχήν υπουργός Υγείας επί ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο Ανδρέας Ξανθός και ο Πολάκης ήταν υφυπουργός. Ήταν αυτοί που πήραν διαλυμένα και καταχρεωμένα τα νοσοκομεία το 2015, (μέσα στη ρεμούλα και τη διαφθορά)που δεν είχαν προσωπικό, φάρμακα και υλικά και τα έφτασαν να κάνουν προσλήωεις προσωπικού, να ανανεώσουν τον εξοπλισμό και να παρέχουν υγεία στον κόσμο.
    Και το ξεφτέρι ο Κικίλιας δείτε που μας έφτασε σήμερα; Σε συνθήκες πανδημίας δεν έκαναν το παραμικρό. Κόιταξαν μόνο τους φίλους τους τους κλινικάρχες. Ντροπή για την κυβέρνηση των αχρήστων της Νέας Δημοκρατίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365