Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Σ. Χατζηδημητρίου: Είναι υποκρισία κ. Μπάτση να αναγκάζεστε να συρθείτε με την ουρά στα σκέλια για να έρθετε στις θέσεις των παρατάξεων της αντιπολίτευσης

Είναι υποκρισία κ. Μπάτση να αναγκάζεστε να συρθείτε με την ουρά στα σκέλια για να έρθετε στις θέσεις των παρατάξεων της αντιπολίτευσης

Τον λόγω στο Δ.Σ. Αλμωπίας πήρε ο Σάκης Χατζηδημητρίου ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση κατά της παράταξης Μπάτση.


Αναφέρθηκε στο γεγονός ότι τα Δ.Σ. γινόντουσαν χωρίς την παρουσία Δημοσιογράφων και πολιτών, στην διαδικτυακή έστω συνεδρίαση.


Αμφισβητούμε τον τρόπο λειτουργίας της διοικούσας παράταξης τόνισε. Είναι πρώτη φορά τις τελευταίες δεκαετίες που υπάρχει τέτοια μεγάλη γκρίνια για τους διοικούντες.


Γίνονται συνεδριάσεις εκ κρυπτό από πολίτες και δημοσιογράφους. Βαλτώσατε στα θολά νερά της αλαζονείας σας, ήταν μερικές από τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο κ. Χατζηδημητρίου.


Είναι υποκρισία κ. Μπάτση να αναγκάζεστε να συρθείτε με την ουρά στα σκέλια για να έρθετε στις θέσεις των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και να τις παρουσιάζεται σαν δικές σας, αναφερόμενος στο γεγονός πως πλέον οι δημοσιογράφοι είναι παρόν στην συνεδρίαση, μετά από παραινέσεις της αντιπολίτευσης. 


Τέλος ο κ. Χατζηδημητρίου διάβασε μία κοινή επιστολή των παρατάξεων της αντιπολίτευσης με πρόταση για την παρουσία σε όλες τις διαδικτυακές συνεδριάζεις πολιτών και δημοσιογράφων. Και ζήτησε να τεθεί προς ψήφιση στο Δ.Σ.

3 σχόλια:

  1. Αν και γιατρός εσύ ζεις στον θρόνο σου όχι στην Αλμωπία. Εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενιζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοινή δήλωση με αυτόν που ήθελες να διαδεχθεί και με αυτόν,που την δεύτερη Κυριακή σε κυνηγησε και μέχρι πρότινος συγκυβερνήτη του Μπατση.Κε Σάκη,τα έχετε μπερδέψει πάρα πολύ.Παραιτησου,να βρει η παράταξη τον δρόμο της πολιτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επίπεδο όμως των κομμάτων της αντιπολίτευσης ! Ασχολούνται με τους δημοσιογράφους και όχι με τα προβλήματα του κόσμου ! Τι να πεί κανείς. Λυπάμαι ειλικρινά που δεν υπάρχει κάποιος να σας βάλει όλους στην θέση σας. Αλλα μέχρι τώρα έτσι μάθατε αυτά κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365