Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη: Με ποιον είναι ερωτευμένη η "Θεοδοσία" από τις Άγριες Μέλισσες

Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης έγιναν ζευγάρι εδώ και αρκετούς μήνες

Τον τελευταίο χρόνο η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη έχει συγκλονίσει το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο της Θεοδοσίας στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες». 



Και μπορεί η νεαρή ηθοποιός στον ρόλο της να δυστυχεί μέσα στον γάμο της με τον Λάμπρο, κατά κόσμον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, αλλά στην προσωπική της ζωή βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του αγαπημένου της Θανάση Τότσικα, αδελφό του γνωστού ηθοποιού Αποστόλη.

Ο Θανάσης, σκηνοθέτης στο επάγγελμα, είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος από τον Αποστόλη. Τα δύο αδέλφια διατηρούν μια καταπληκτική σχέση και είναι πολύ δεμένα. Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης έγιναν ζευγάρι εδώ και αρκετούς μήνες και, παρόλο που η Χριστίνα βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, έχει καταφέρει να κρατήσει τη σχέση τους μακριά από τα φλας των φωτογράφων. Όπως εκμυστηρεύεται στο φιλικό της περιβάλλον, «είμαι καλά και ζω την ευτυχία στα προσωπικά μου».

Στα μέσα Αυγούστου, όταν η Χριστίνα ολοκλήρωσε ένα μέρος των γυρισμάτων για τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Άγριες μέλισσες», ταξίδεψε μαζί με τον Θανάση και τους φίλους τους σε γραφικό νησί των Δωδεκανήσων. Μάλιστα, μια φωτογραφία της μαζί με φίλες της, της οποίας το «κλικ» πάτησε ο Θ. Τότσικας, είναι αυτή που «πρόδωσε» τη σχέση τους. Οι δυο τους, αν και είναι πολύ ερωτευμένοι, δεν βιάζονται να περάσουν στο επόμενο στάδιο της σχέσης τους και δεν έχουν συγκατοικήσει ακόμα. Άλλωστε, η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη δεν είναι από τις γυναίκες που ανυπομονούν να ντυθούν νύφες, επομένως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί στο κοντινό μέλλον. Περνούν υπέροχα στον ελεύθερο χρόνο τους και κάνουν παρέα με καλούς τους φίλους, χωρίς όμως να επισκέπτονται μέρη όπου παραμονεύουν οι παπαράτσι. Και μπορεί στη μικρή οθόνη η Χριστίνα να υποδύεται μια γυναίκα της οποίας ο άντρας έχει χαρίσει την καρδιά του σε άλλη γυναίκα, αλλά, όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, στην πραγματική ζωή δεν θα μπορούσε να δεχθεί κάτι τέτοιο. «Είμαι τόσο εγωίστρια, που δεν θα μείνω με έναν άνθρωπο που δεν είναι 100% σε εμένα, ξενερώνω. Μου έχει τύχει να είμαι με έναν άνθρωπο και το μυαλό μου να είναι αλλού, αλλά ποτέ δεν έχω απατήσει. Έχω ερωτευτεί συμπρωταγωνιστή, αλλά αυτές οι σχέσεις κρατούν συνήθως όσο κρατά η δουλειά».

ΠΗΓΗ: Reallife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365