Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Αυτοί είναι καλύτεροι εραστές του ζωδιακού κύκλου

Παρακάτω θα δεις ποιοι είναι οι best lovers

Γεγονός είναι ότι το «καλό σεξ» έχει να κάνει με τα γούστα της καθεμιάς μας. Κάποιες το θέλουν άγριο και παθιασμένο, άλλες πιο ρομαντικό, άλλες αισθησιακό. Και φυσικά, ας μην ξεχνάμε ότι για να πετύχει, χρειάζεται να έχεις χημεία με τον άντρα.


Παρακάτω θα δεις ποιοι είναι οι best lovers του ζωδιακού και ποιο στοιχείο τους είναι αυτό που θα κάνει μια γυναίκα να λιώσει στην αγκαλιά τους, από πόθο και επιθυμία! Υπόψη, η σειρά είναι τυχαία!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ένας άντρας σκέτη φωτιά! Ορμητικός στο σεξ, πάντα… ετοιμοπόλεμος, με έντονη σεξουαλικότητα, ειδικός στο one night stand, εγγύηση, αν σου αρέσει το άγριο, παθιασμένο σεξ. Θα σε πλησιάσει με αυτοπεποίθηση, θα σε φλερτάρει επίμονα και πίστεψέ μας, με αυτόν τον τύπο, ισχύει το ό,τι βλέπεις… παίρνεις… και δυο και τρεις φορές, μέχρι να μείνεις ξέπνοη.

ΤΑΥΡΟΣ

Στιβαρός, σοβαρός, του αρέσει να μη λέει πολλά, αλλά οι πράξεις του είναι λαλίστατες. Να είσαι σίγουρη ότι στο κρεβάτι θα σε κάνει να παραμιλήσεις, να δεις αστεράκια, αφού θα σου βγάλει ένα μείγμα αισθησιασμού και αρρενωπότητας. Σήμα κατατεθέν του: το αργό σεξ, μεγάλης διάρκειας γιατί τα ωραία πράγματα πρέπει να έχεις το χρόνο να τα απολαύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκεί να σε κοιτάξει βαθιά μέσα στα μάτια, για να σου προκαλέσει ανατριχίλα, αλλά και σκέψεις κατάλληλες μόνο για άνω των 18. Έχει έντονο μαγνητισμό, απίστευτο ερωτισμό, πάθος και μια «βρωμιά» στο σεξ, υπενθυμίζοντάς σου ότι εδώ δε μιλάμε για ευγενή αισθήματα, αλλά για αρχέγονα ένστικτα. Δαγκωνιές, ρουφηξιές και σημάδια που δηλώνουν ότι ξεκάθαρα του ανήκεις είναι το στοιχείο που τον χαρακτηρίζει.

ΛΕΩΝ

Ο… βασιλιάς υπόσχεται να σου φερθεί γενναιόδωρα και στο κρεβάτι, προσφέροντάς σου ευχαρίστηση διαρκείας και σεξ ερωτικό και παιχνιδιάρικο γιατί όσο να πεις αιλουροειδές είναι, ε, δε θα σε παίξει κι εσένα, όπως η γάτα με το ποντίκι, μέχρι να παραδοθείς στις ορέξεις του; Είπαμε, θέλει να ηγείται, αλλά, πίστεψέ μας, δε θα σε χαλάσει καθόλου. Μη σου πούμε ότι θα εγκαταλειφθείς πλήρως στα χέρια του!

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι μια κατηγορία μόνος του. Απλά, να σου πούμε ότι λέγεται (εμείς στο τσακ είμαστε να το πιστέψουμε) ότι εξ αιτίας του ότι είναι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού συγκεντρώνει στοιχεία από όλα τα άλλα ζώδια. Φαντάσου τον τώρα, πώς είναι σαν εραστής! Ένα κράμα ρομαντισμού, ερωτισμού, σαγήνης, αλλά αρρενωπότητας και πάθους, με μια essence διαστροφής, έτσι για να γίνει πιο πικάντικο το σεξ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365