Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:

ζώδια σήμερα 11/11 Κριός

Αγαπητοί Κριοί, ακόμα και η δική σας ανεξάρτητη ιδιοσυγκρασία θα ωφεληθεί από τη δύναμη των συμπράξεων! Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και τον 7ο Οίκο σας των συνεργασιών, για να απολαύσετε κάθε προσέγγιση.
Ας παραμερίσετε λίγο τον εγωισμό σας, για να αποδεχθείτε τις συμβουλές ή τη βοήθεια τρίτων σε εγχειρήματα που σας δυσκολεύουν. Θα διαπιστώσετε πόσο οι συμμαχίες μπορούν να ωθήσουν τα σχέδιά σας. Στραφείτε σε εκείνους που θα βοηθήσουν να μετατρέψετε κάθε λαμπρή ιδέα σε κερδοφόρο έργο! 

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, ξεχάστε τις μαραθώνιες συνεδριάσεις… Όλα πλέον αποδίδουν καλύτερα, όταν τα χειρίζεστε με ταχύτητα και ευελιξία!
Με τη Σελήνη στον Ζυγό και τον 6ο Οίκο σας της οργάνωσης, στρέφεστε στις αποφασιστικές λύσεις. Η μελέτη κάθε λεπτομέρειας ή πιθανής προοπτικής, θα αποτελέσει τώρα σπατάλη ενέργειας και χρόνου.
Μιας και θα είστε εξαιρετικά δυναμικοί, φροντίστε να φορτιστείτε με ένα καλό πρόγευμα και υγιεινά σνακ. Και βέβαια να κάνετε αρκετά διαλείμματα, για να καθαρίζετε τη σκέψη σας και να παίρνετε βαθιές αναπνοές! 

ζώδια σήμερα 11/11 Δίδυμοι

Αναδείξετε την πιο χαλαρή πλευρά σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Με τη Σελήνη στον Ζυγό και τον κεφάτο 5ο Οίκο σας, αφήστε να δράσει το παιδί που έχετε μέσα σας. Επειδή σίγουρα εργάζεστε σκληρά, οφείλετε στον εαυτό σας και διαστήματα ξεγνοιασιάς. Χωρίς να παραμελήσετε τις υποχρεώσεις σας, μπορείτε να μην παίρνετε τα πάντα υπερβολικά σοβαρά… Γίνετε λίγο πιο άτακτοι, ντυθείτε όπως ορίζει η διάθεσή σας, φλερτάρετε περισσότερο μέσω τηλεφώνου ή διαδικτύου!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, σίγουρα έχετε ένα φορτωμένο πρόγραμμα! Αλλά πάντα μπορείτε να εξασφαλίσετε και χρόνο για τους ανθρώπους που αγαπάτε. Η Σελήνη που σας κυβερνά, διαμένει στον συμπονετικό Ζυγό και τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού: Αυτή η συγκυρία αποτελεί το τέλειο αντίδοτο, για κάθε αρνητισμό που μπορεί να συναντήσετε. Ας δείξετε στο ταίρι και τους φίλους σας τι θεωρείτε πραγματικά σημαντικό στη ζωή… Έχουν εκείνοι προτεραιότητα, όχι η λίστα των εργασιακών σας υποχρεώσεων. Αυτή η ενέργεια θα μειώσει το άγχος σας και θα ενδυναμώσει όλες τις στενές σχέσεις σας! 

ζώδια σήμερα 11/11 Λέων

Αναθαρρήστε λίγο, αγαπητοί Λέοντες! Έχετε πάρει τα πάντα πολύ προσωπικά τον τελευταίο καιρό, γι’ αυτό νιώθετε σαν να είστε σε θέση άμυνας. Η Σελήνη στον Ζυγό και τον εκφραστικό 3ο Οίκο σας, θα προσθέσει λίγη ανεμελιά στην καθημερινότητά σας. Ξέρετε ότι το γέλιο αποτελεί το καλύτερο φάρμακο για όλα, γι’ αυτό επιστρατεύστε το καλό σας χιούμορ. Έτσι θα βλέπετε τα πάντα πιο αίσια, χωρίς να παρεκκλίνετε από την πορεία σας. Η δημιουργικότητα είναι το επιπλέον συστατικό που θα τονώσει την ψυχολογία σας!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, σας χρειάζεται μια στροφή σε όσα θεωρεί σημαντικά η καρδιά σας! Γι’ αυτό θα φροντίσει η Σελήνη στον Ζυγό και τον 2ο Οίκο σας των πρακτικών και οικονομικών θεμάτων. Θα σας κάνει καλό να απομακρυνθείτε από κάθε πίεση, κάτι που ευνοείται αν εργάζεστε από το σπίτι. Ασχοληθείτε με την οργάνωση των υποχρεώσεων και του ημερολογίου σας, φτάνοντας και μέχρι τον προϋπολογισμό για την περίοδο των γιορτών. Η ιδιοσυγκρασία σας είναι πιο αποδοτική όταν όλα κυλούν ομαλά, γιατί μπορείτε να απολαύσετε τη διαδρομή! 

ζώδια σήμερα 11/11 Ζυγός

Κλείστε τις λίστες συλλογής απόψεων, αγαπητοί Ζυγοί! Έχετε συγκεντρώσει πλέον όσες πληροφορίες χρειάζεστε, μπορείτε να περάσετε στις αποφάσεις. Με τη Σελήνη στο ανοικτόμυαλο ζώδιό σας, μία ακόμη «γνώμη» μπορεί να παραλύσει το αναλυτικό σας χάρισμα. Αρχίστε να αξιοποιείτε τα στοιχεία που έχετε συλλέξει για να πορευτείτε προς την επιτυχία. Τα αργά και σταθερά βήματα είναι η πιο αποδοτική ταχύτητα, μείνετε στην απλότητα και θα νιώσετε την οξύνοιά σας να δρα γρήγορα! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, μην εκπλαγείτε αν νιώσετε κάπως πιο ευαίσθητοι! Η Σελήνη στον 12ο Οίκο σας, βγάζει στην επιφάνεια τη συναισθηματική πτυχή σας. Μην καταπνίξετε ό,τι νιώσετε, αν κάποιος ή κάτι σας προκαλέσει θλίψη ή θυμό να το εκφράσετε. Αφήστε τα δάκρυα να τρέξουν, ανοίξτε την καρδιά σας σε όσους έχουν σημασία: Όχι μόνο θα νιώσετε κάθαρση, θα ενδυναμώσει τη σχέση σας η γνώση ότι τους υπολογίζετε. Και αν σας επισκεφθεί η μούσα της έμπνευσης, αφήστε τη να πάρει τα ηνία!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Δώστε στον αυτοσχεδιασμό προτεραιότητα, αγαπητοί Τοξότες! Νιώθετε πιο ανοικτόμυαλοι και αυθόρμητοι, χάρη στη Σελήνη στον Ζυγό και τον 11ο Οίκο σας των συνεργασιών. Οι επαφές και οι νέοι τρόποι προσέγγισης, αποδεικνύουν τη δύναμη των ανθρώπινων σχέσεων. Αλλά όσο κι αν θέλετε περισσότερα άτομα γύρω σας, η συγκέντρωσή τους μπορεί να καταλήξει σε ταλαιπωρία. Γι’ αυτό απευθύνετε μεν το σχετικό διαδικτυακό αίτημα – αλλά αφήστε τις εξελίξεις να ακολουθήσουν τη δική τους ροή! 

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Συνεχίζετε να πιέζεστε για να κάνετε τα πάντα, αγαπητοί Αιγόκεροι; Η φιλόδοξη Σελήνη στον Ζυγό και τον τομέα σας της καριέρας, προτείνει να παραμερίσετε αυτή την τάση! Μην επαναλαμβάνεστε, προς άτομα που δεν φαίνεται να καταλαβαίνουν τα οράματα ή τα ζητούμενά σας. Πρέπει να γίνετε πιο διπλωματικοί, ώστε να περιοριστείτε στα δικά σας θέματα με πιο καθαρό μυαλό. Οι αποδοτικοί σύμμαχοι θα ακολουθήσουν, οι πολέμιοι ας μείνουν παράμερα με τις αντιρρήσεις τους

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Περιμένετε να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο από μόνα τους, αγαπητοί Υδροχόοι; Μπορεί να περιμένετε εσαεί, αν δεν κάνετε εσείς κάτι γι’ αυτό! Η ζωή δεν είναι κάτι που «σας» συμβαίνει, είναι αυτό που δημιουργείτε την κάθε μέρα με τις απόψεις και τις συμπεριφορές σας. Όλα μπορούν να μειώσουν τους ρυθμούς τους, αρκεί να το αποφασίσετε. Καλή είναι η αγάπη σας για δράση και ενθουσιασμό, όταν τη συνοδεύετε με τα απαραίτητα διαλείμματα. Μάλιστα με τη Σελήνη στον Ζυγό και τον 9ο Οίκο σας της ενδοσκόπησης, θα σας κάνει καλό και λίγος χρόνος με τον εαυτό σας μόνο!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Θέλετε να είστε περιζήτητοι ή να κλείσετε για λίγο την πόρτα σας, αγαπητοί Ιχθύες; Δώστε περισσότερη σημασία σε όσα λέγονται και γίνονται γύρω σας: Θα καταφέρετε να εντοπίσετε γκρίνιες ή δυσαρέσκειες από τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Με τη συνεργατική Σελήνη στον Ζυγό, ενδείκνυται να τα λάβετε υπόψιν την επόμενη φορά που θα προωθείτε μια ιδέα ή ένα καινούργιο εγχείρημά σας. Χρειάζεστε επίσης πρόσβαση σε πληροφορίες και στοιχεία, γι’ αυτό αποδεχθείτε και τα αρνητικά μαζί με τα θετικά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365