Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Αερωπός MANDYNAMIC: Σαν σήμερα το μεγάλο ευρωπαϊκό ταξίδι στην Αγία Πετρούπολη

Δείτε τις φωτό

Σαν σήμερα 13/11 ακριβώς έναν χρόνο πριν ο Αερωπός ταξίδευε για την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας προκειμένου να αντιμετωπίσει 3 ημέρες μετά (16/11) για τη φάση των "32'"του  EHF Challenge Cup την HC NEVA .


Αυτή ήταν η  3η συνολικά συμμετοχή του Αερωπού MANDYNAMIC στη διοργάνωση, ύστερα από εκείνες του 2012 στην Σερβία και του 2018 στην Λευκορωσία και το 4ο κατά σειρά ταξίδι  του αφού είχε προηγηθεί ένα μήνα πριν, αυτό της Πάφου στην Κύπρο.


Η Αγία Πετρούπολη ωστόσο υπήρξε  ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός προορισμός στην ιστορία του Αερωπού, απέναντι στην πανίσχυρη ρωσική "αρκούδα'' της Νέβα, την οποία μάλιστα μπόρεσε να κοντράρει έστω και για ένα ημίχρονο, πριν λυγίσει από τους τραυματισμούς και την έλλειψη βάθους στον πάγκο του.

 

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η εδεσσαϊκή ομάδα κέρδισε ξανά  για τέταρτη φορά και τρίτη συνεχόμενη, με το ''σπαθί '' της την ευρωπαϊκή της έξοδο, αλλά η Πανδημία του κορωνοϊού που μαστίζει από τον Μάρτιο  την ''Γηραία Ηπειρο'' αποδείχθηκε αξεπέραστο εμπόδιο, για να ταξιδέψει και φέτος.

 

Ο Αερωπός MANDYNAMIC πάντως συνεχίζει να γράφει ιστορία στο ελληνικό και ευρωπαϊκό χάντμπόλ με 12 συμμετοχές στο εγχώριο πρωτάθλημα της  Α1 Ανδρών την τελευταία 15ετία  και θα συνεχίσει στην "ελιτ'' του αθλήματος ελπίζοντας όταν ξεπεραστεί  η  παγκόσμια υγειονομική κρίση να διεκδικήσει και να υλοποιήσει ξανά νέους μεγάλους ευρωπαϊκούς  στόχους.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365