Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Π.Ε. Πέλλας: Πρώτη Πανελλαδικά σε αναλογία πληθυσμού και κρουσμάτων - Σοκάρουν τα νούμερα - Αναλυτικός πίνακας

Δείτε τον πίνακα

Στην πρώτη θέση Πανελλαδικά σε αναλογία πληθυσμού και κρουσμάτων είναι η Π.Ε. Πέλλας, με τα νούμερα να σοκάρουν.


Ο Νομός μας είναι η μόνη περιοχή της χώρα τις τελευταίες 14 μέρες, με πάνω από 1.000 κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους, συγκεκριμένα έχει 1.095,36, δεύτερη είναι η Δράμα με 910,80 και τρίτη η Θεσσαλονίκη με 862,43


Δείτε τον πίνακα:






Δείτε τον πίνακα και ΕΔΩ


Πηγή: twitter

7 σχόλια:

  1. Κάτι δείχνει και για την ποιότητα του πληθυσμού μας αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκιο... Και πολλοί βρίσκονται ακόμα στον κόσμο τους...

      Διαγραφή
  2. Τα νούμερα ανεβαίνουν αλλά μέχρι τώρα δεν φρόντισαν τα νοσοκομεία, δεν προσέλαβαν γιατρούς και νοσηλευτές, δεν δημιούργησαν χώρους. Το μόνο που έκαναν ήταν να κάνουν τηλεοπτικές φιέστες του Μήτσου και να διπλασιάσουν το πρόστιμο. Οι άχρηστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά έχεις να πεις ρε άχρηστε; Δεν βλέπεις τι γίνεται γύρω σου; Στην Αριδαία και στα χωριά; Ο Μήτσος φταίει γιατί η εκκλησία των Προμαχων ήταν τίγκα και χωρίς μάσκες; Ο Μήτσος φταίει που πολλά νούμερα πρέπει ντε και καλά πρέπει να πάρουν τον καφέ τους από μαγαζί; Που η πλατεία στην Αριδαία είναι γεμάτη; Δεν είναι γριπουλα, ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ. Δυστυχώς δεν ΜΠΟΡΟΥΝ να το καταλάβουν όλοι. Δεν είναι όλα τα μυαλά ίδια.

      Διαγραφή
  3. Θα κάνει επιτέλους σωστά τη δουλειά της η Αστυνομία στην Αλμωπία η γιατί είμαστε όλοι γνωστοί δε βαριέσαι; Στα χωριά μας γίνεται χαμός! Ψησίματα, καζάνια, κυνήγι και πολλά άλλα. Στην Αριδαία μια από τα ίδια. Μεγάλες παρέες απο εδώ μεγάλες παρέες παραπέρα, κόντρες με αμάξια κόντρες με μηχανάκια, γεμάτα συνεργεία μετά τις 12 το βράδυ κυρίως και οι αρμόδιοι δε βλέπω να κάνουν κάτι! Όλοι θέλουμε να γυρίσουμε στην κανονικότητα όχι μόνο εσείς! Απλα εμείς θέλουμε να γυρίσουμε με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες συνανθρώπων μας! Ας αναλογιστεί λοιπόν ο κάθε ένας από εμάς τις ευθύνες του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά τα ζωντανά που πάνε στα συνεργεία για να πιουν καφέ πως να τα χαρακτηρίσει κανείς;
    Σπίτια δεν έχετε ρε ζώα;
    Ζώα ε ζώα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και η αστυνομία τι να πρώτο κάνει.. Ένα αστυνομικό πίσω από τον καθένα; ας μαζευτούμε όλοι στα σπίτια μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365