Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020

Ανακοίνωση για το αποχετευτικό δίκτυο Άρνισσας

Δελτίο Τύπου

Αν και οι εξελίξεις στο μέτωπο του κορωνοϊού έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλων μας, έχει ιδιαίτερη σημασία ότι ξεκίνησε η υλοποίηση ενός πολύ σημαντικού έργου για την Άρνισσα και την περιοχή της Βεγορίτιδας. 


Πρόκειται για το αποχετευτικό δίκτυο της Άρνισσας, που σε συνδυασμό με την κατασκευή του βιολογικού καθαρισμού θα συμβάλουν τα μέγιστα στην προστασία της λίμνης Βεγορίτιδας και του υπόγειου υδροφορέα, αλλά και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, οι οποίοι μέχρι σήμερα αναγκάζονται να αδειάζουν τους βόθρους στους οποίους διοχετεύονται τα λύματα. 


Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο της ΔΕΥΑ Έδεσσας, συνολικού προϋπολογισμού 4.000.000€ περίπου, καθώς η περιοχή της Άρνισσας και της Βεγορίτιδας έχουν ιδιαίτερη περιβαλλοντική, αλλά και τουριστική σημασία. Με την ολοκλήρωση του έργου θα υπάρξει ουσιαστική συμβολή στη διατήρηση αυτών των πολύ σημαντικών χαρακτηριστικών. 


Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ κ. Γιάννης Χατζόγλου, δήλωσε τα εξής:

«Είναι ελπιδοφόρο το γεγονός ότι σε πολύ δύσκολες συνθήκες ξεκινά η υλοποίηση σημαντικών έργων, γεγονός που αποδεικνύει ότι η προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών ζωής και των αναπτυξιακών προοπτικών της περιοχής συνεχίζεται.

Το συγκεκριμένο έργο έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη διοίκηση με πρόεδρο την κ. Κατερίνα Ζδρου και υλοποιείται σήμερα. Είναι σαφές ότι η διοίκηση έχει συνέχεια και όλοι βάζουμε το λιθαράκι μας για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος. 

Ελπίζω να τελειώσει γρήγορα η διαδικασία των δικαστικών προσφυγών και να ξεκινήσει άμεσα και το έργο του βιολογικού καθαρισμού, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί γρήγορα το πολύ σημαντικό αυτό έργο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365