Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Μπίνος - Τζάκρη: Ξεκίνησε η υλοποίηση του έργου που αφορά στην αισθητική Αναβάθμιση Τοπικής Κοινότητας Λουτρακίου

Δελτίο Τύπου

Ξεκίνησε η υλοποίηση του έργου που αφορά στην αισθητική Αναβάθμιση Τοπικής Κοινότητας Λουτρακίου, προϋπολογισμού 611.000 ευρώ. 


Η ένταξη του έργου στο ΠΔΕ έγινε με το υπ' αριθ. 56618/16-10-2018 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, έπειτα από πρόταση και συντονισμένες προσπάθειες της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής και του πρώην Δημάρχου κ. Δημήτρη Μπίνου και της Βουλευτή κ. Θεοδώρας Τζάκρη.


Ο κ. Μπίνος μαζί με τη Βουλευτή Θεοδώρα Τζάκρη και τον Δημοτικό Σύμβουλο Γιάννη Μπίνα βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο Λουτράκι με στόχο να δούνε από κοντά την έναρξη των εργασιών αυτού του σημαντικού έργου.


Ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού "Η Αλμωπία της Καρδιάς μας" είχε την ευκαιρία να απαντήσει στην κριτική που δέχτηκε από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Δημήτρη Βέσκο, δηλώνοντας τα εξής: «Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βέσκος με κατηγόρησε για όλα τα δεινά του Δήμου. Σήμερα λοιπόν βρίσκομαι σε ένα από αυτά τα… “δεινά”». Και πρόσθεσε: «Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο 600.000 ευρώ περίπου που αφορά στην αισθητική αναβάθμιση της Τ.Κ. Λουτρακίου. Επειδή λοιπόν, κατά τον κ. Βέσκο, εγώ ευθύνομαι για όλα αυτά που συμβαίνουν στο Δήμο, σε μια από αυτές τις ευθύνες συμπεριλαμβάνεται και αυτό το έργο».


Και συνέχισε ο κ. Μπίνος λέγοντας τα εξής: «Βρισκόμαστε λοιπόν εδώ με τη Βουλευτή Θεοδώρα Τζάκρη, μαζί με την οποία εξασφαλίσαμε το 2018 αυτή την παρέμβαση. Συνεργάστηκα με τους φορείς του χωριού, ιεραρχήσαμε τις ανάγκες που υπήρχαν και καταλήξαμε σε αυτό το έργο. Συντάξαμε μια μελέτη που περιλαμβάνει την ασφαλτόστρωση αυτού του δρόμου, από την εκκλησία του χωριού μέχρι τον κεντρικό δρόμο, την πλακόστρωση του δρόμου από το άγαλμα του Καπετάν Γαρέφη μέχρι την εκκλησία και τον ηλεκτροφωτισμό από την είσοδο της Λουτρόπολης μέχρι τα ξενοδοχεία».


Αναφερόμενος στη σημερινή Δημοτική Αρχή, ο κ. Μπίνος την κάλεσε να σεβαστεί τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές και τις προσπάθειες που έγιναν στο παρελθόν. «Είχα πει κατά την παράδοση της Δημοτικής Αρχής ότι αφήνουμε παρακαταθήκη 10.000.000 ευρώ έργα. Σήμερα λοιπόν παρακολουθούμε να υλοποιούνται έργα, όπως είναι αυτά της αγροτικής οδοποιίας στην Πιπεριά και τους Σαρακηνούς, αλλά και αυτό της αισθητικής αναβάθμισης της Τ.Κ. Λουτρακίου», δήλωσε.

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι ο άνθρωπος όταν εργάζεται έχει αποτελέσματα. Δεν θα ξεχάσω όταν ο Υπουργός κ. Σκουρλέτης απευθυνόμενος στην Θεοδώρα Τζάκρη την είχε ρωτήσει «γιατί μου τον έφερες ξανά τον Μπίνο, αφού είναι Δήμαρχος που ανήκει σε άλλο χώρο». Τότε λοιπόν η κ. Τζάκρη είχε απαντήσει ότι ο δικός μας ο στόχος είναι να δίνουμε χρήματα στους Δήμους και να βοηθήσουμε έτσι τον τόπο. Η σημερινή Δημοτική Αρχή έως σήμερα δεν έχει εξασφαλίσει ούτε ένα ευρώ. Κινείται στα πλαίσια της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής. Αυτό που ζητώ απ’ αυτούς, είναι περισσότερος σεβασμός σε αυτούς που προσπάθησαν και εξασφάλισαν αυτά τα χρήματα».


Η κ. Τζάκρη από την πλευρά της αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία που υπήρξε με την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, η οποία είχε και σημαντικά αποτελέσματα. Όπως είπε: «Κατά τη διάρκεια της δημαρχιακής σου θητείας, χωρίς να κοιτάζω καθόλου κομματικά στεγανά, εξασφαλίσαμε σημαντικά έργα για την περιοχή μας όπως είναι αυτό εδώ το έργο».







7 σχόλια:

  1. Το είδαμε κι αυτό στην Ελλάδα άνθρωποι από τον χώρο της αντιπολίτευσης να παρουσιάζουν έργα,ενώ στο δημοτικό συμβούλιο δεν πατάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή αρχίσαμε να μπερδευομαστε,ο Μπινος προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ ή η Τζάκρη στη ΝΔ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε λοιπον κυριοι ξεπεραστε πλεον τα ορια ειναι οφθαλμοφανες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΝ
    ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπινο το κάψες. Δηλαδή ότι ανεβάσω αυτό είναι είδηση; μη γίνεται σαν τους άλλους. Ο μπινος αυτό ο μπινος το άλλο. Εεεεεε φτάνει. Να τον έχει καλά ο θεούλης αλλά φτάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ψώρα με την δημοσιότητα λέγεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άφησε τα σούτρα φέρτα και πήγαινε στο δημοτικό συμβούλιο γιατί υπάρχουν άνθρωποι που μένουν απλήρωτοι εξαιτίας σου. Δε δουλεύουμε από χόμπι κ ούτε τρώμε τα έτοιμα όπως εσύ... άντε μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365