Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

Απολύμανση Δομών Δήμου Αλμωπίας

Δελτίο Τύπου

Λόγω των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σε τρεις δομές του Δήμου Αλμωπίας, την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε απολύμανση στο ΔΑΚ Αριδαίας ( Κλειστό Γυμναστήριο), στην Μαθητική Εστία και στο ΓΕΛ Αριδαίας. Οι χώροι που απολυμάνθηκαν, θα παραμείνουν κλειστοί κατά την προβλεπόμενη διάρκεια που ορίζει ο ΕΟΔΥ, εκτός από το ΓΕΛ Αριδαίας, όπου κλειστά παραμένουν μόνο τα τμήματα που εντοπίστηκαν κρούσματα. 


Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Δημήτρης Γιάντσης δήλωσε: « Η κατάσταση που βιώνουμε είναι πρωτοφανής για όλους μας. Αυτό ωστόσο, δεν μειώνει την ευθύνη μας ως Δημοτική αρχή, να αντιμετωπίζουμε άμεσα τα προβλήματα που παρουσιάζονται εξαιτίας της πανδημίας. Θα συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα στις δομές μας, βάζοντας πάνω απ’ όλα την υγεία των δημοτών μας».











2 σχόλια:

  1. Απολύμανση χρειάζονταν οι χώροι έτσι κι αλλιώς.Υγ ο γενικός γραμματέας έχει γνώσεις ιατρικής?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και την αλλη μερα πανε παιδια και ερχονται σε επαφη με το φάρμακο. Συμφωμα με οδηγιες του εοδυ δεν ενδυκνυται η απολυμανση με ψεκασμο η εκνεφωση των εσωτερικων και εξωτερικων χωρών στα σχολεία. Να πάρετε να ρωτησετε στον εοδυ τον τροπο απολυμασης στα σχολεια και να μη κανετε του κεφαλιου σας εκει στον δήμο. Ποσες μερες μετα τη συγκεκριμενη απολυμανση επιτρέπεται να μπουν μαθητεε στην ταξη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365