Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2020

Γιαννιτσά: Ο αγαπητός και πάντα γελαστός Βαγγέλης Βρόντζος χρειάζεται την βοήθειά μας

Απαιτείται χειρουργική επέμβαση σπονδυλοδεσίας για να έχει ποιότητα ζωής ο μικρός 15χρονος

Ο αγαπητός και πάντα γελαστός σε όλη την πόλη μας (Γιαννιτσά) Βαγγέλης, τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κύφωση στο παιδί (πάθηση της σπονδυλικής στήλης) και πιέζονται τα όργανα ζωτικής σημασίας.


Απαιτείται χειρουργική επέμβαση σπονδυλοδεσίας για να έχει ποιότητα ζωής ο μικρός 15χρονος. Το ποσό ανέρχεται στις 20.000€ και θα τοποθετηθεί κουμπαράς όπως θα δοθεί και αριθμός λογαριασμού.


Περνάμε όλοι δύσκολα τον τελευταίο χρόνο αλλά όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε και αυτή την φορά!


Πάμε Γιαννιτσά!!


Εθνική τράπεζα GR2801103300000033000230517 Σιδηροπούλου Σάσα Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365