Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 24/11 Κριός 

Δυσκολεύεστε να ελέγξετε τον εαυτό σας, αγαπητοί Κριοί! Ο Ήλιος στον αυθόρμητο Τοξότη, έχει αρχίσει τη μηνιαία διαμονή του στον αυθάδη 9ο Οίκο σας και είστε πρόθυμοι για τα πάντα. Και με τη Σελήνη στα εδάφη σας, η προσοχή σας στρέφεται στα πιο μεγαλεπήβολα οράματά σας.
Αυτή η συγκυρία προκύπτει μία φορά ετησίως και απαιτεί να δράσετε όσο το σίδερο είναι ζεστό. Αν νιώθετε ενθουσιασμένοι και έξω από τη ζώνη άνεσής σας, είστε σε σωστό δρόμο!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Μην πιεστείτε για τίποτα, αγαπητοί Ταύροι! Η Σελήνη στη ζώνη σας της ενδοσκόπησης, ευθυγραμμίζεται με τον Ήλιο στον μεταφυσικό 8ο Οίκο σας.
Είναι η ιδανική στιγμή να αφαιρέσετε κάποιες από τις πολλές «πτυχές» σας και να εστιάσετε στην ευαισθησία.
Ασχοληθείτε με τον διαλογισμό, την εσωτερική έρευνα, την ανταλλαγή συναισθημάτων ή τον μοναχικό οραματισμό. Μην κάνετε τίποτα περισσότερο από τα απολύτως απαραίτητα!

ζώδια σήμερα 24/11 Δίδυμοι

Ακολουθήστε τη φιλική σας διάθεση, αγαπητοί Δίδυμοι! Αναμένονται ζωηρές επαφές, χάρη στην ευθυγράμμιση του Ήλιου στον Τοξότη με τη Σελήνη στον Κριό. Με κεντρισμένες τις συνεργατικές και κοινωνικές πτυχές σας, μπορείτε να ανταλλάξετε απόψεις για ένα ενθουσιώδες εγχείρημα. Όλοι θα είναι πρόθυμοι να συμπράξουν, προκειμένου να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί. Ωστόσο, φροντίστε να έχετε απαντήσεις για όλα σας τα ερωτήματα πριν καταλήξετε σε κάποια συμφωνία!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Σίγουρα έχετε πολλά να κάνετε, αγαπητοί Καρκίνοι! Για να αποφύγετε να αγχωθείτε, ξεχωρίστε τις τρεις πιο σημαντικές σας υποχρεώσεις και ασχοληθείτε με αυτές. Έχετε τη στήριξη ενός τριγώνου, ανάμεσα στην αποδοτική Σελήνη και τον διαβεβαιωτικό Ήλιο. Με τα εργασιακά και τον προγραμματισμό σας τονωμένα, δεν χρειάζεται να στοχεύσετε σε υπερβολές. Θα έχετε περισσότερα αποτελέσματα και επιτυχίες, αν κάνετε μετρημένες και καίριες κινήσεις!

ζώδια σήμερα 24/11 Λέων

Αναλάβετε τα ηνία των σχέσεών σας, αγαπητοί Λέοντες! Το απαιτεί ένα αναζωογονητικό τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ήλιο, στους τομείς σας του πάθους και της αγάπης. Είναι η στιγμή να κάνετε εμφανές το ενδιαφέρον σας για ένα ιδιαίτερο άτομο. Δεν χρειάζεται να μοιραστείτε πολλά, αρκεί η γνωστοποίηση για να τονώσετε την προσωπική σας ζωή. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αξιοποιήστε την ατμόσφαιρα για μια ανανέωση: Επαναλάβετε στο ταίρι σας όσα αγαπάτε στον χαρακτήρα του και αφήστε τα παράπονα για μια άλλη μέρα!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, μην μένετε σε όσα σας χωρίζουν με ένα ιδιαίτερο άτομο! Ακόμα κι αν συγκρούεστε αλλά δεν λαμβάνετε τις απολογίες που δικαιούστε, δεν σημαίνει ότι πρέπει να το βγάλετε από τη ζωή σας. Ωστόσο, πρέπει να καταλήξετε στο πόσα σημαίνει αυτή η σχέση για εσάς. Ο μεγαλόψυχος Ήλιος στον 4ο Οίκο σας του σπιτιού, συμπράττει με τη Σελήνη στον 8ο Οίκο σας της οικειότητας. Είναι μια ευκαιρία να επανέλθει αυτός ο δεσμός σε ομαλή πορεία. Αρκεί να κάνετε την απαραίτητη συζήτηση, προκειμένου τα περασμένα να γίνουν και ξεχασμένα!

ζώδια σήμερα 24/11 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, μην μείνετε σε μια πιθανή κακοδιαθεσία σας στην αρχή της ημέρας… Δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια! Θα φροντίσει γι’ αυτό η αρμονική σύμπραξη του δραστήριου Ήλιου, με την παθιασμένη Σελήνη στον κοινωνικό τομέα σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε με αυτή την ενεργητικότητα, είναι να τη μοιραστείτε. Πείτε στους ανθρώπους γύρω σας πόσο τους εκτιμάτε, δείξτε την καλοσύνη και τη γενναιοδωρία σας με πράξεις. Όλες οι πλευρές θα ωφεληθούν από αυτό, μιας και είναι γνωστό ότι το κάρμα ανταποδίδει!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Δεν θέλετε καμία παρέμβαση στο πρόγραμμά σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Σιγάστε τις ηλεκτρονικές συσκευές και εφαρμογές, κλείστε πόρτες και ριχτείτε στη δουλειά. Είναι η ιδανική στιγμή να κλείσετε εκκρεμότητες, χάρη στη συνάντηση του Ήλιου με τη Σελήνη. Η προσγειωμένη και οργανωμένη οπτική σας, θα βοηθήσει να διεκπεραιώσετε όσα αποτελούν προτεραιότητα. Και αυτό θα είναι αρκετό έναυσμα, για να προχωρήσετε και πιο κάτω στη λίστα υποχρεώσεων! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Χαρείτε τη δημοτικότητά σας, αγαπητοί Τοξότες! Ο Ήλιος στα εδάφη σας, συμπράττει με την παθιασμένη Σελήνη στον 5ο Οίκο σας της αγάπης και της φήμης. Τι λαχταράτε περισσότερο απ’ όλα; Ένα αξιολάτρευτο ταίρι και ερωτικές στιγμές μαζί του, μήπως αναγνώριση της δουλειάς και της ευφυΐας σας; Μπορείτε να τα έχετε όλα, με την αυθεντικότητα που εκφράζεστε από φύση σας. Τώρα φροντίστε να μάθουν όλοι την αξία και τις σκέψεις σας… Για να κερδίσετε πολλούς σωστούς θαυμαστές και συμμάχους!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, μπορείτε να παραμερίσετε για λίγο τη δουλειά… Να δώσετε προτεραιότητα στις ανάγκες της οικογένειάς σας, των φίλων και του εαυτού σας για αλλαγή! Το στηρίζει η συνάντηση του Ήλιου στον ενδοσκοπικό 12ο Οίκο σας, με τη Σελήνη στον οικιακό τομέα σας. Αν χρειάζεστε περισσότερη οικειότητα ή έχετε να χειριστείτε κάτι περίπλοκο, μείνετε μόνοι με την εσώτερη σοφία σας. Αυτή μπορεί να καθοδηγήσει τη δράση σας ή να υποδείξει να μην κάνετε απολύτως τίποτα!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Λατρεύετε τους ζωηρούς διαλόγους, αγαπητοί Υδροχόοι! Αλλά με τον Ήλιο σε ένα παθιασμένο τρίγωνο με τη Σελήνη, οι συζητήσεις μπορεί να γίνουν και άκρως αφροδισιακές. Αν είστε ελεύθεροι, μην μείνετε στην επιφανειακή επαφή… Δια ζώσης ή μέσω διαδικτύου, μπείτε πιο βαθιά: Είναι η καλύτερη πρακτική για να διαπιστώσετε αν ένα άτομο έχει προοπτικές ή όχι. Αν είστε δεσμευμένοι, θα αντιληφθείτε ότι αποτελείτε με το ταίρι σας ένα εξαιρετικά δυναμικό. Αν έχετε κάτι να συζητήσετε, βρείτε τον χρόνο να το κάνετε τώρα!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, οι φιλοδοξίες παίρνουν φωτιά! Αυτή είναι η επίδραση της μηνιαίας παραμονής του Ήλιου στον Τοξότη και τον επαγγελματικό 10ου Οίκο σας, μία φορά τον χρόνο. Και μία μέρα ετησίως, ο Ήλιος συναντά τη Σελήνη στον Κριό και τον οικονομικό σας τομέα. Μπορεί τα όνειρα και τα οράματα να είναι η ειδικότητά σας… Αλλά τώρα πρέπει να τους δώσετε κίνηση, με σχεδιασμό και προϋπολογισμό. Με εστίαση και στοχευμένη προσπάθεια, μπορείτε να υλοποιήσετε τον πιο τολμηρό σας στόχο πριν το τέλος της χρονιάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365