Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Ανείπωτος θρήνος για το νεαρότερο θύμα του κορονοϊού – Ο αδερφός του συγκλονίζει

Τις δύσκολες ώρες που περνάει η οικογένεια, εξομολογείται ο αδερφός του 25χρονου

Ένα νέο παιδί, μόλις 25 χρόνων, δεν κατάφερε να νικήσει την μάχη με την πανδημία και έφυγε πριν προλάβει καλά – καλά να ζήσει.


Τις δύσκολες ώρες που περνάει η οικογένεια, εξομολογείται ο αδερφός του 25χρονου μιλώντας στο MEGA και στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο. «Είναι πολύ σκληρό και τώρα προσπαθώ να είμαι δυνατός γιατί εγώ είμαι τώρα ο άντρας στην οικογένεια», λέει.


Ο Θοδωρής Παυλίδης, από τις Σέρρες, μέλος πολύτεκνης οικογένειας, εμφάνισε υψηλό πυρετό και νοσηλεύτηκε αμέσως.


«Είχε 40 και πυρετό και εμετούς έκανε και τα λοιπά. Έμεινε στις Σέρρες μια εβδομάδα και μετά άλλες δύο εβδομάδες ήταν στο Παπανικολάου», σημειώνει ο αδερφός του 25χρονου.


Μετά από τρεις εβδομάδες νοσηλείας, δεν κατάφερε να κερδίσει την μάχη με τον κορονοϊό, με τους δικούς τους ανθρώπους, να είναι συντετριμμένοι, αφού δεν πρόλαβαν καν να τον αποχαιρετήσουν…


«Δεν μίλησα μαζί του. Ενημερωνόμασταν κάθε ημέρα από τους γιατρούς. Μία ήταν καλύτερα, μία χειρότερα, μετά περιμέναμε να τον εγχειρήσουν, αλλά θέλαμε να βγει αρνητικός στον κορονοϊό, ήταν να βγει, να του κάνουν εξετάσεις την Δευτέρα να δούνε, αλλά δεν άντεξε…», προσθέτει.


Τον πρόδωσε η καρδιά του

O 25χρονος αντιμετώπιζε και πρόβλημα με την καρδιά του. Επιδεινώθηκε η υγεία του, από την πρώτη ημέρα που κόλλησε κορονοϊό…


«Απ’ ό,τι μας είπανε, ακόμα το εξετάζουν για πιθανά σενάρια, δεν έφταιγε 100% ο κορονοϊός. Ο ιός έφταιγε μεν, αλλά ήταν και μια επιπλοκή, ο αδερφός μου είχε και πρόβλημα με την καρδιά του», συμπληρώνει. 


«Απ’ ό,τι κατάλαβα, είχε αδυναμία στην καρδιά, από μια επέμβαση που είχε κάνει πριν 4 – 5 χρόνια και τον βρήκε δυστυχώς εκεί, δεν άντεξε η καρδιά του», αναφέρει.


Επιστήθιος φίλος του 25χρονου, ο οποίος νόσησε και αυτός με κορονοϊό, δεν μπορεί να ακόμα να συνειδητοποιήσει, πως έχασε τον φίλο του τόσο ξαφνικά…


«Και εγώ το πέρασα, τώρα επανήλθα, είχα και εγώ κολλήσει, έχει πολλά κρούσματα δυστυχώς, ο καθένας προσπαθεί, να μπορέσει να μην έρθει σε πολλές επαφές.


Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό το πράγμα τώρα, αυτό ήταν ένα χτύπημα, δηλαδή ειδικά για τους γονείς του, τις αδερφές του, τον αδερφό του, όλους, ήταν πολύ αγαπητό παιδί, πολύ αγαπητό…».


Η πόλη των Σερρών, δίνει τη δική της μάχη με τον κορονοϊό, με τον θάνατο του 25χρονου να έχει φέρει ανείπωτη θλίψη στην τοπική κοινωνία.


Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365