Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Δωρεά της ΔΗΚΕΔΕ προς το Νοσοκομείο Έδεσσας

Δελτίο Τύπου

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας (ΔΗΚΕΔΕ) εξέφρασε έμπρακτα τις ευχαριστίες της προς το Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας και όλο το υγειονομικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας που δίνει την μάχη με την πανδημία, με τη δωρεά εκατό (100) ειδικών στολών (τύπου TYVEK) για την προστασία του προσωπικού από τον Covid-19 και τριών (3) ηλεκτρονικών ψηφιακών θερμομέτρων.


Μετά από συνεργασία του Δημάρχου Έδεσσας κ. Δημήτρη Γιάννου και της Προέδρου της ΔΗΚΕΔΕ κας Νατάσας Ιατρίδου με τον Πρόεδρο του Νοσοκομείου κ. Χρήστο Δόντσο, η ΔΗΚΕΔΕ θα προχωρήσει στη δωρεά μίας συσκευής παροχής υψηλής ροής οξυγόνου, που βοηθάει ιδιαίτερα τους ασθενείς με Covid-19.


Στο μήνυμά της η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΕ κα Νατάσα Ιατρίδου ανέφερε τα εξής:


«Στηρίζουμε έμπρακτα το Νοσοκομείο μας και είμαστε δίπλα σε όλους τους εργαζόμενους σε αυτό που δίνουν την μάχη με τον κορωνοϊό! Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτούς τους καθημερινούς ήρωες, που αυτές τις δύσκολες στιγμές στέκονται με θάρρος, αυταπάρνηση και ανθρωπιά παρέχοντας τις υπηρεσίες τους προς όλους τους ασθενείς.


Θέλω να τονίσω ότι με αυτή τη δωρεά δεν λύνονται τα προβλήματα, αλλά γίνεται ένα σημαντικό βήμα που μπορεί - και πρέπει - να βρει μιμητές. Πάνω απ’ όλα όμως με αυτό τον τρόπο εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς όλο το υγειονομικό προσωπικό και τους ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο στο δύσκολο έργο που επιτελούν!».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365