Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Ανακοίνωση Ελπίδας Έδεσσας κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού

Ανακοίνωση

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά την απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για το μητρώο αθλητικών σωματείων έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:


Κύριε Υφυπουργέ αθλητισμού στην προσπάθεια να εντυπωσιάσετε παρουσιάσατε στοιχεία που ντροπιάζουν το ίδιο το υπουργείο αλλά μάλλον δεν το ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ.


Έμμεσα μας λέτε ότι στο σύνολο τους όλα τα ιστορικά αθλητικά σωματεία της χώρας είναι μη εγκεκριμένα άρα ότι δεν υπάρχουν. Για πρώτη φορά έχουμε στην ουσία αθλητικές ομοσπονδίες χωρίς σωματεία. Μετά τις υπερβολικές και εξοντωτικές απαιτήσεις της Γ. Γ. Α μετά τις απειλές για πρόστιμα, μετά τις απειλές για μη συμμετοχή των ερασιτεχνικών σωματείων στα τοπικά πρωταθλήματα ήρθε αυτή η απόφαση.


Θεωρούμε λοιπόν ότι ο άνθρωπος που σπούδασε μηχανικός τοπογραφίας στο ΤΕΙ Αθηνών ουδεμία σχέση έχει με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό μη μπορώντας να καταλάβει τα προβλήματα που υπάρχουν και είναι ο μόνος υπεύθυνος για το χάος που έχει δημιουργηθεί βάζοντας ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ...


Μετά τιμής το Δ.Σ ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ 1908.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365