Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Να πώς θα γίνεις από φίλη του…η νέα σύντροφός του!

Να τι πρέπει να κάνεις

Τον θέλεις πολύ, τον ποθείς και τον νοιάζεσαι και εκείνος…σε θεωρεί απλά την καλύτερή του φίλη! Πώς έμπλεξες έτσι; Όπως και να έμπλεξες εμείς θα σε βοηθήσουμε να ξεμπλέξεις. Να τι πρέπει να κάνεις:


#1. Είσαι πολύ καλή μαζί του!
Κανένας άντρας δεν φαντασιώνεται γυναίκες που είναι τόσο καλές όσο είναι η μαμά τους μαζί τους.

#2. Του στέλνεις πάρα πολλά μηνύματα!
Μπορεί να επικοινωνείς μαζί του επειδή είστε φίλοι αλλά εφόσον θέλεις να πάψει να σε βλέπει σαν φίλη του θα πρέπει να μειώσεις την επικοινωνία σου μαζί του.

#3. Του δείχνεις σημάδια ζήλειας!
Καλό θα ήταν να μην αποκαλύψεις αμέσως ότι του αρέσεις και αν τον ζηλεύεις πολύ ίσως το υποψιαστεί. Φρόντισε πρώτα να βγεις από την friend zone και μετά ξεκίνα το παιχνίδι!

#4. Τον σέβεσαι υπερβολικά!
Μην του συμπεριφέρεσαι σαν να είναι χρυσός! Χαλάρωσε λίγο και δες και τα ελαττώματά του.

Για να τον κερδίσεις:

#1. Κάν’τον να ζηλέψει!
#2. Ξεκίνα να βγαίνεις με άλλους άντρες.
#3. Πες του για όλους τους άντρες που σε θέλουν.
#4. Ξεκίνα να τον φλερτάρεις.
#5. Περιέγραψέ του με λεπτομέρειες μια σεξουαλική σου εμπειρία με κάποιον άλλον. Περιέγραψέ το με τέτοιον τρόπο ώστε να συνηδειτοποιήσεις πόσο πολύ σου αρέσει το σεξ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365