Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Από Δευτέρα ξεκινάει το πρόγραμμα επιδότησης αγοράς εξωτερικής θερμάστρας στην εστίαση

Το ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης

Την Δευτέρα ξεκινάει το πρόγραμμα επιδότησης αγοράς εξωτερικής θερμάστρας στα εστιατόρια, μέσω ΕΣΠΑ, όπως ανακοίνωσε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.


Ο υπουργός Ανάπτυξης, αναφερόμενος στην επιδότηση αγοράς θερμάστρας στα εστιατόρια και τις καφετέριες είχε δηλώσει πως «όσο μπαίνουμε στο χειμώνα, τόσο κλεινόμαστε μέσα και η ταχύτητα μετάδοσης του ιού μεγαλώνει.


Γι’ αυτό κι εμείς, ως υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, πρόκειται τα επόμενα 24ωρα να ανακοινώσουμε πρόγραμμα ΕΣΠΑ για να επιδοτήσουμε την αγορά εξωτερικής θερμάστρας στα εστιατόρια έτσι ώστε να μπορέσουν να τοποθετήσουν γρήγορα πολλές θερμάστρες στους εξωτερικούς τους χώρους και να συνεχίσουν μ’ αυτούς σε λειτουργία ώστε να μην κλειστεί ο κόσμος μέσα λόγω της αλλαγής των καιρικών συνθηκών».

1 σχόλιο:

  1. το θέμα είναι ότι αλλάζει η εστίαση.Δεν σηκώνει τόσα καφέ η αγορά.Και προσαρμογή σε νέα ήθη. Μου κάνει εντύπωση που στη Θεσσαλονικη είναι γεμάτο μαγαζιά με βιολογικούς φρέσκους χυμούς και στην αριδαία ακόμα μιλάνε για φρέντο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365