Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

Αλμωπός Αριδαίας: Αναστολή προπονήσεων και αναμονή των εξελίξεων

Ανακοίνωση

Με την τελευταία προπόνηση της ομάδας μας την περασμένη Δευτέρα στο γήπεδο της Αψάλου ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις αθλητών και προπονητικού τιμ της ομάδας μας, καθώς μετά την απόφαση της κυβέρνησης το ποδοσφαιρικό τμήμα αναστέλλει τις δραστηριότητες της για τον μήνα Νοέμβριο μετά τα απαγορευτικά μέτρα με σκοπό την τήρηση του υγειονομικού πρωτόκολου.


Ο τεχνικός μας Γιώργος Τυριακίδης εμφανώς προβληματισμένος από την όλη κατάσταση που δυσχεραίνει το έργο του και σε συνεργασία με τον γυμναστή της ομάδας Γιώργο Σγούρδα, έδωσαν πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων στους παίκτες, ώστε να διατηρήσουν την φυσική τους κατάσταση, όσο αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί. Σαφώς και η κατάσταση παραμένει δύσκολη και όλοι θα πρέπει να δείξουν ατομική ευθύνη, συνέπεια, αλλά και επαγγελματική ευσυνειδησία, ώστε όταν θα έρθει η στιγμή της επανέναρξης των αθλητικών δραστηριοτήτων να υπάρχει ετοιμότητα στο 100% από όλους.

2 σχόλια:

  1. Αμα αρχισει αυτο το πρωταθλημα πειτε μου κι εμενα να ξερω καημενη F/L Τι σου εμελλε να παθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365