Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

ΓΕΛ Αριδαίας: Κλείνουν τμήματα λόγω κρουσμάτων

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΓΕΛ Αριδαίας

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΓΕΛ Αριδαίας:

Σας ενημερώνουμε ότι για τις επόμενες 2 εβδομάδες τα τμήματα Β4, Γ2, ΓΑ1 του σχολείου μας μπαίνουν σε καραντίνα, καθώς επιβεβαιώθηκαν κρούσματα θετικά στον ιό Covid-19. Παρακαλούνται οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών-τριών του τμήματος να βρίσκονται σε ετοιμότητα και να επικοινωνήσουν άμεσα με το σχολείο και τους αρμόδιους γιατρούς σε περίπτωση που οι μαθητές/-τριες παρουσιάσουν οποιοδήποτε σύμπτωμα της λοίμωξης. 


Οι μαθητές /-τριες των παραπάνω τμημάτων θα μπουν σε καθεστώς τηλεκπαίδευσης από αύριο και για τις επόμενες 2 εβδομάδες και γι'αυτό το λόγο καλούνται να βρίσκονται σε ετοιμότητα, γιατί τα μαθήματα θα ξεκινήσουν άμεσα (αύριο ή την Πέμπτη). 


Οι γονείς/κηδεμόνες θα ενημερωθούν με mail από τη διεύθυνση του σχολείου.

2 σχόλια:

  1. Θα το ξαναπούμε...
    Προσοχή στην είδηση
    ΔΕν είναι κρούσματα....όλα όσα αναφέρετε

    Κρούσμα είναι όταν έχει και συμπτώματα!!!
    Όταν είναι ασυμπτωματικοί είναι απλά φορείς!!!

    Μας αρέσει να ακούμε τους ειδικούς αλλά ας το κάνουμε σωστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδικεί σε εσυ... γιατί μένεις ακόμα εδώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365