Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020

Πόσιμο το νερό της Αριδαίας - Δείτε τις μετρήσεις

Ανακοίνωση

Στα πλαίσια σωστής λειτουργίας της υπηρεσίας της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας, σας ενημερώνουμε ότι πραγματοποιούμε αναλύσεις νερού σε τακτά χρονικά διαστήματα με σκοπό την δημόσια υγεία των συμπολιτών μας. Είναι απαραίτητο όλοι οι πολίτες να έχουν επίγνωση της περιεκτικότητας του νερού σε αρσενικό και αναλόγως αυτής να πραγματοποιούν χρήση του νερού ή όχι.


Παρακάτω σας παραθέτουμε τα αποτελέσματα αναλύσεων νερού, όπως τα έχουμε λάβει στις 15/10/2020:

ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ2,47 μg/l

1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΡΙΔΑΙΑς 3,37 μg/l

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ  7,44 μg/l

ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ-Γ.ΑΒΕΡΩΦ 8,48 μg/l

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 5,15 μg/l

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 2,98 μg/l

Όπως παρατηρείται , βάσει των τελευταίων αναλύσεων η περιεκτικότητα του νερού σε αρσενικό  είναι κάτω του ορίου (δηλαδή κάτω από 10μg/l).  Συνιστούμε λοιπόν, σε όλους τους πολίτες της πόλης της Αριδαίας,  να χρησιμοποιούν ανεπιφύλακτα το νερό ως πόσιμο.

Η χρήση του νερού χωρίς φόβο, αποτελεί το πιο σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας στην ζωή των πολιτών του Δήμου μας. Έτσι λοιπόν, μέσα από την πραγματοποίηση συνεχών αναλύσεων, η δημοσίευση των δειγμάτων αποτελεί κύριο μέλημα μας με σκοπό την συνεχή ενημέρωση των καταναλωτών και την αποφυγή δημιουργίας επικινδυνότητας καταστάσεων.


Σας ευχαριστούμε.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

1 σχόλιο:

  1. άσφαλτος πότε θα πέσει στα κομένα κομάτια των δρόμων? αν βρέξει θα έχουμε ζημία....
    Υγ. τεστ κορονοϊου έκανε ο Δήμαρχος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365