Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2020

ΦΩΤΟ: Όλα είναι έτοιμα για τις εκλογές του νέου αντιπρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας

Ο Αντιπρόεδρος θα είναι από την παράταξη Τσεπκεντζή

Όλα είναι έτοιμα για τις εκλογές του νέου αντιπρόεδρου του δημοτικού συμβουλίου Έδεσσας. Ο Αντιπρόεδρος θα είναι από την παράταξη Τσεπκεντζή.


Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Θα γίνει σύνδεσης μέσω internet και μετά από το τέλος της διαδικασίας θα πάνε στον χώρο της ψηφοφορίας οι σύμβουλοι για να ψηφίσουν. Μετά για την καταμέτρηση θα μείνουνε οι επικεφαλής των συνδυασμών. 


Τα γλυκά που είναι δίπλα στην κάλπη είναι για την ονομαστική εορτή του αντιδημάρχου Μιχάλη Σαμλίδη.


Δείτε τις φωτό:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365