Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Ανακοίνωση Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας

Ανακοίνωση

Στην εξαιρετικά δύσκολη περίοδο που βιώνουμε κατά την οποία το πολύ επιβαρυμένο επιδημιολογικό φορτίο του κορωνοϊού στην περιοχή μας, δοκιμάζει τα όρια του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας, δεδομένου ότι έχει εκτοξευθεί η προσέλευση των πολιτών.


Προκειμένου το Νοσοκομείο να ανταποκριθεί στις έκτακτες και πρωτόγνωρες συνθήκες, προέβη στην ανάπτυξη κλινών για ασθενείς Covid-19 στο μέγιστο βαθμό. Διατέθηκαν οι κλίνες της ΜΕΘ για την νοσηλεία περιστατικώνCovid-19 καθώς επίσης έγιναν τεχνικές παρεμβάσεις και αλλαγή χρήσης σε πολλούς χώρους του Νοσοκομείου, ώστε να διασφαλίζεται η λειτουργικότητα και η τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων ασφαλείας.


Επιπλέον σε συνεργασία με την 3η Υγειονομική Περιφέρεια  και το Υπουργείο Υγείας έγιναν προσλήψεις και μετακινήσεις προσωπικού από τα Κέντρα Υγείας, για την αποτελεσματικότερη διαχείριση των περιστατικών.Διαβεβαιώνουμε ότι ουδέποτε νοσηλεύτηκαν περιστατικά στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου και παρά το μεγάλο πλήθος των περιστατικών που προσέρχονται, αυτά αντιμετωπίζονται στις διαθέσιμες κλίνες του Νοσοκομείου.


Αναλογιζόμαστε την αγωνία των οικείων, και παράλληλα καταβάλλουμε κάθε ανθρωπίνως δυνατή προσπάθεια προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την πρωτόγνωρη για το Νοσοκομείο κατάσταση. Όλοι μαζί ενωμένοι αφήνοντας στην άκρη τον λαϊκισμό και την ανούσια κριτική ας στηρίξουμε τους εργαζόμενους στο δύσκολο έργο τους.


ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ

6 σχόλια:

  1. περιέργως ενω η Πέλλα καιγεται..η πολιτική προστασία δεν την αναφέρει ότι αναλογικα΄είναι πρώτη Πανελλάδικά σε κρούσματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οντως δεν το αναφερουν το γιατι εχει μεγαλη σημασια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το οτι γινεται στην Αριδαια και η λαικη που το πας???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσλήψεις δεν έχουν γίνει, μόνο απλές μετακινήσεις για να βουλωσουν τρύπες !!! Άπειρο νοσηλευτικό προσωπικό καταβάλουν κάθε προσπάθεια σε διασωληνωμενους εκτός ΜΕΘ , γιατι η ΥΠΕ θέλει να δείξει πρόσωπο και όχι να σωθεί κόσμος, όπως αναφέρουν γιατροί από μέσα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι πολίτες της Πέλλας έχουν ευθύνη ,άσχετα αν οι υποδομές είναι υποβαθμισμένες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365