Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Επίσημο: Κλείνουν τα Λουτρά Πόζαρ Αλμωπίας

Ανακοίνωση

Σας ενημερώνουμε ότι η Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας ΑΕ, λαμβάνοντας υπόψη την εφαρμογή των νέων μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, θα προχωρήσει σε προσωρινή αναστολή λειτουργίας των εγκαταστάσεων της από 07/11/2020 έως και 30/11/2020. 


Αναμένουμε τις εξελίξεις και θα ακολουθήσει ανακοίνωση για την επανέναρξη της λειτουργία μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

ΜΠΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

4 σχόλια:

  1. δηλαδή τόσο καιρό ήταν ανοιχτά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί τί σέ πείραξε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα είναι ευκαιρία για δίμηνα δήμαρχε να μην κουράζονται κιόλας !,βάλε μας κάνα διμηνακι ρε φίλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καθόλου σωστή και ορθή ενημέρωση από τον δημαρχο. Ποιος τα κλείνει?? με ποιο νόμο?? με ποιο άρθρο τους συντάγματος ? Σε ποια εγκύκλιο αναφέρει να κλείσουν κύριε μπατση?? Και τα ξενοδοχεία δεν έχει δοθεί εντολή να κλείσουν ακόμα.. Δεν είμαι από Αριδαία αλλά ρε παιδιά αυτόν έχετε για δήμαρχο?? Περαστικά σας.!! Ποιος σας είπε κύριε δήμαρχε ότι λόγω κορονοιου πρέπει να κλείσετε?? Η κάνεις ότι σου καπνίσει η εξυπηρετείτε συμφέροντα.. Ο νόμος δεν λέει να κλείσουν τα λουτρά ούτε τα ξενοδοχεία..σοβαρευτείτε εκεί στο ποζαρ συμβούλιο ξενοδόχων δεν υπάρχει?? Αντιπολίτευση δεν υπάρχει?? Μεγάλο θράσος διακρίνω στον δήμαρχο σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365