Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Π.Ε. Πέλλας: Προβληματισμός και ανησυχία απο την έκρηξη κρουσμάτων

Ο προβληματισμός και η ανησυχία είναι μεγάλη

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται η Π.Ε. Πέλλας από άποψη κρουσμάτων Covid-19.


Τα χθεσινά 125 κρούσματα σε ένα 24ωρο αποτελούν ημερήσιο ρεκόρ, αν εξαιρέσουμε τις δυο συρροές από τα εργοστάσια.


Στο πρώτο κύμα του ιού η Π.Ε. Πέλλας είχε μόλις 16 κρούσματα, ενώ μονο τις τελευταίες 14 μέρες έχει 642.


Ο προβληματισμός και η ανησυχία είναι μεγάλη, μπορεί η συντριπτική πλειοψηφία όσων νοσούν να περνάει τον ιό ελαφρά, υπάρχουν όμως και συμπολίτες μας οι οποίοι βρίσκονται στο νοσοκομείο, με κάποιους εξ αυτών να είναι νεαρότερης ηλικίας.


Χρειάζεται μεγάλη προσοχή από όλους και επιτέλους να σταματήσουν κάποιοι την διάδοση θεωριών, αλλά και fake news τα οποία απλά άκουσαν κάπου, ή εφηύραν από μόνοι τους.

2 σχόλια:

  1. Δυστυχώς ετσι είναι, μεγαλυτερης ηλικίας αλλα και νεαρα ατομα βρίσκονται στα νοσοκομεία! Γρηγορα να γινουν καλα και να επιστρεψουν στις οικογένειες τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λίγες μέρες θα αντέξουμε μέσα...τουλάχιστον αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365