Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020

Λάκης Βασιλειάδης: Συνεχίζεται η ενίσχυση των Νοσοκομειακών Μονάδων Έδεσσας και Γιαννιτσών

Δελτίο Τύπου

Με απόφαση των Υπουργών Υγείας και Οικονομικών, στις 4 Νοεμβρίου εγκρίθηκε η πρόσληψη 19 ατόμων ως λοιπό βοηθητικό προσωπικό για τη Νοσοκομειακή Μονάδα Γιαννιτσών. Επιπλέον, παρελήφθη ο εξοπλισμός για την ανάπτυξη 6 κλινών ΜΕΘ-CoViD και επιπλέον 2 κανονικών κλινών ΜΕΘ, οι οποίες θα τεθούν άμεσα σε λειτουργία.


Με αφορμή τις εξελίξεις, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε:


«Συνεχίζεται η ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας βάσει των αναγκών των μονάδων Έδεσσας και Γιαννιτσών. Προχωράει επίσης η πρόσληψη νέου μόνιμου ιατρικού προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων, ενώ έχουμε ζητήσει τη συνέχιση της ενίσχυσης με επικουρικό νοσηλευτικό προσωπικό συγκεκριμένα για τη Νοσοκομειακή Μονάδα Έδεσσας.


Σε ό,τι με αφορά, βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας κ. Χρήστο Δόντσο και τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Ευάγγελο Λόγγο, οι οποίοι ανταποκρίνονται και με το παραπάνω στις ευθύνες που έχουν αναλάβει. Σε διαρκή επαφή βρίσκομαι και με το Υπουργείο Υγείας στο οποίο και μεταφέρω τις ανάγκες και τα αιτήματα των νοσοκομειακών μονάδων.


Τέλος θέλω να κάνω ειδική αναφορά στους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια σε αυτόν τον αόρατο εχθρό, το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό των νοσοκομειακών μονάδων και των Κέντρων Υγείας της Πέλλας, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή έχουν υπερβεί τις ανθρωπίνως δυνατές προσπάθειες και έχουν καταφέρει, παρά τα αρκετά κρούσματα, να διατηρήσουν τις μονάδες υγείας λειτουργικές στην Πέλλα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365