Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 25/11 Κριός 

Είστε μια ασυγκράτητη δύναμη της φύσης, αγαπητοί Κριοί! Σε αυτό συμβάλλει η ευθυγράμμιση της Σελήνης με τον διεκδικητικό Άρη στο ζώδιό σας. Μην αναζητάτε απολογίες, επειδή έχετε μεγαλεπήβολα σχέδια και τα διεκδικείτε.
Θέστε τα ζητούμενά σας ξεκάθαρα και κάθετα, ακόμα κι αν ακουστείτε ορμητικοί… σαν να κάνατε ορό καφεΐνης: Όλοι θα ωφεληθούν από μια επιπλέον ώθηση. Αν δεν παλέψετε ο καθένας για τα όνειρά του, ποιος θα το κάνει; Παράλληλα, λάβετε υπόψιν ότι η συγκυρία θα σας κάνει ακόμα πιο ερωτικούς και σέξι! 

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αν δεν αποσυμπιεστείτε θα εκραγείτε, αγαπητοί Ταύροι! Σας προειδοποιεί η σύμπραξη της Σελήνης με τον νευρικό Άρη, στον 12ο Οίκο σας της επούλωσης και των μεταβάσεων.
Δώσατε τα πάντα σε μια κατάσταση, για να βρεθείτε και πάλι μπροστά στον ίδιο τοίχο. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε, είναι να απομακρυνθείτε – ίσως και να κλάψετε στον ώμο ενός υποστηρικτικού φίλου.

Ξεπεράστε, προχωρήστε και βγάλτε την αναστάτωσή σας με μια δραστηριότητα… Δεν αποκλείεται να έχετε μια επιφοίτηση πάνω στο χαλάκι της γιόγκα ή το στρώμα σας. Χρειάζεται τόλμη η παράδοση, γι’ αυτό την ακολουθούν θαυματουργές λύσεις!

ζώδια σήμερα 25/11 Δίδυμοι

Είστε από τα πλέον συνεργατικά πλάσματα, αγαπητοί Δίδυμοι… Και έτσι σας διατηρεί μια σύμπραξη της Σελήνης με τον Άρη! Θα σας είναι πολύ εύκολο να καλέσετε μια διαδικτυακή συνεδρία, για να δώσετε ώθηση σε έναν ακόμη φιλόδοξο στόχο σας. Όλες οι πλευρές θα ωφεληθούν από τα επιπλέον μάτια και μυαλά. Αλλά οι αποφάσεις πρέπει να ληφθούν χωρίς επιβολές και αντικρούσεις. Η ελαστικότητα και η ανάθεση ξεκάθαρων καθηκόντων στον καθένα είναι η πιο αποδοτική στρατηγική!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Οι στόχοι κατακλύζουν τη σκέψη σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Και μια συνάντηση της Σελήνης με τον φιλόδοξο Άρη, ενεργοποιεί δραστικά τον 10ο Οίκο σας της καριέρας. Σας έχουν μείνει λίγες ακόμη εκκρεμότητες μέχρι να λήξει αυτή η χρονιά, γι’ αυτό αδράξτε τη μέρα. Αξιοποιήσετε την ορμή σας για να στήσετε ένα αποδοτικό πλάνο, που θα περιλάβει όλη ομάδα αντί να δράτε μόνοι… Και να θυμάστε ότι η κολακεία μπορεί να ανοίξει πόρτες, όμως μόνο η δική σας αξιοπιστία και συνέπεια θα τις διατηρήσει ανοικτές!

ζώδια σήμερα 25/11 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, εσείς δεν διευρύνετε απλώς τους ορίζοντές σας… Ξεπερνάτε πραγματικά κάθε όριο! Συμβάλλει σε αυτό και η συνάντηση της Σελήνης με τον αποφασιστικό Άρη, στον 9ο Οίκο σας της έμπνευσης. Θα είστε ένας συνδυασμός πολιτισμικού εκπροσώπου και ειρηνικού μαχητή. Αφήστε την ανάγκη για περιπλάνηση να σας καθοδηγεί, από τις διαδικτυακές συζητήσεις σας μέχρι τον σχεδιασμό μιας απόδρασης… στο μέλλον. Μόνο προσέξτε να μην το παρακάνετε με όσα αναλαμβάνετε: Καλύτερα να πάρετε λίγες μέρες περιθώριο, πριν δώσετε τελική απάντηση για οτιδήποτε!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, θέλετε να μείνετε λίγο ακόμη στο κρεβάτι… Για να χουζουρέψετε μόνοι ή να απολαύσετε κι άλλο την σέξι παρέα σας; Η Σελήνη και ο παθιασμένος Άρης χορεύουν λάγνα στον 8ο Οίκο σας της σαγήνης. Τολμήστε να κάνετε κάπως πιο πικάντικες τις επαφές με το αντικείμενο του πόθου ή το ταίρι σας. Παράλληλα, η ατμόσφαιρα ευνοεί τις επενδυτικές ευκαιρίες μέσω ακινήτων ή επιχειρηματικών σχεδίων με έμπιστους φίλους. Κάθε προσπάθεια που θα ξεκινήσει τώρα, μπορεί να καταλήξει σε πραγματικά προσοδοφόρο εγχείρημα! 

ζώδια σήμερα 25/11 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, το «δύο» λαμβάνει μαγικές διαστάσεις! Στοχεύστε σε αυτό, με την ώθηση που σας δίνει μια σύμπραξη της Σελήνης με τον Άρη. Οι συνεργατικές προσπάθειες με έμπιστους φίλους ή συνεργάτες, θα δώσουν ζωή σε ένα εγχείρημα που θα αποδώσει κέρδη. Παράλληλα, η συγκυρία ανεβάζει τη θερμοκρασία στην ερωτική αρένα. Σίγουρα θα αναβιώσετε τη σπίθα του πάθους με το ταίρι σας. Και αν είστε αδέσμευτοι, είναι η στιγμή να ομολογήσετε τα αισθήματα που τρέφετε για ένα ιδιαίτερο άτομο!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Νιώθατε κάπως νωχελικοί τελευταία, αγαπητοί Σκορπιοί; Ξεχάστε το, χάρη στην επίδραση μιας σύμπραξης της Σελήνης με τον Άρη στον τομέα σας της ευημερίας! Η ώθηση που θα λάβετε, θα σας κάνει να βγείτε και να ασκηθείτε όσο κρύο κι αν κάνει έξω. Αν μείνετε εντός, είναι η ιδανική στιγμή να εντοπίσετε ένα πρόγραμμα εξάσκησης που γίνεται στο καθιστικό… Έτσι δεν θα το εγκαταλείψετε όταν ανοίξουν τα γυμναστήρια. Προσθέστε «θερμαντικά» συστατικά στο πιάτο σας, όπως το τζίντζερ και το κάρι ή το σκόρδο! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Η άγρια πλευρά σας βγαίνει στην επιφάνεια, αγαπητοί Τοξότες! Φροντίζει γι’ αυτό η σύμπραξη της Σελήνης με τον σέξι Άρη, στον 5ο Οίκο σας του πάθους και της έκφρασης! Είστε έτοιμοι για κατακτήσεις, γι’ αυτό προσέξτε να μην γίνετε πιο επιθετικοί απ’ όσο χρειάζεται. Μην το παρακάνετε με τα συνεχή μηνύματα στο άτομο που σας ενδιαφέρει… Και μην πιέσετε το ταίρι σας για «αξιοποίηση» της καραντίνας, ενώ έχει εκκρεμούσες υποχρεώσεις. Αν γίνετε πιο τρυφεροί, σίγουρα θα έχετε πιο απολαυστικά αποτελέσματα!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αναμένονται δραστηριότητες εντός των τειχών, αγαπητοί Αιγόκεροι! Θα τις κινητοποιήσει μια συνάντηση της Σελήνης με τον Άρη, στον 5ο Οίκο σας του σπιτιού και της οικογένειας. Επειδή όλοι δυσκολεύονται υπό τους υγειονομικούς περιορισμούς που επικρατούν, προσπαθήστε να κάνετε τον εγκλεισμό πιο υποφερτό. Σιγάστε τα τηλέφωνα για να μην ενοχλούν όσους εργάζονται ή μελετούν. Θα ωφεληθείτε αν οργανώσετε όλοι μαζί τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σας, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις ή συγκρούσεις

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Χρειάζεστε φίλτρα, αγαπητοί Υδροχόοι! Η Σελήνη συναντά τον αεικίνητο Άρη στον επικοινωνιακό τομέα σας, δίνοντας μεγάλη ταχύτητα σε όσα σκέφτεστε και λέτε. Μην αρκεστείτε σε ανταλλαγή απόψεων, έχετε να χειριστείτε το δικό σας πνευματικό τσουνάμι… Και θα ωφεληθείτε αν καταφέρετε να καταγράψετε τις εμπνευσμένες ιδέες σας. Γι’ αυτό πρέπει να προσέχετε πώς εκφράζεστε, για να μην ακουστείτε εριστικοί ή προσβλητικοί… Μην προκαλέσετε συγκρούσεις ή θίξετε κάποιους, χωρίς τέτοια πρόθεση!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Τα εργασιακά και οικονομικά σας θέματα χρειάζονται προσοχή, αγαπητοί Ιχθύες! Κάθε απερίσκεπτη δαπάνη ή ασυνέπεια μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση, καθώς η Σελήνη συναντά τον Άρη στους τομείς σας της δουλειάς και των χρημάτων. Δεν πρόκειται να κατευνάσετε το άγχος σας με παρορμητικές αγορές… Υπό τις συνθήκες που επικρατεί, μπορείτε να αξιοποιήσετε τις ιδέες σας για κάποιο καινούργιο εγχείρημα. Θα σας βοηθήσει να ζητήσετε τις συμβουλές και τη στήριξη ανθρώπων που έχουν σχετικές γνώσεις! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365