Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020

Lockdown: Τι αναμένεται να ανοίξει στις 7 Δεκεμβρίου

Πλέον φαίνεται να έχει... κλειδώσει η 7η Δεκεμβρίου

Με την χώρα να οδεύει προς την ημερομηνία που είχε δώσει στο τελευταίο του διάγγελμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την λήξη του lockdown, είναι κάτι παραπάνω δεδομένο οτι θα υπάρχει παράτασή του για τουλάχιστον μία εβδομάδα.


Αυτή όλα δείχνουν οτι θα την ανακοινώσει και πάλι ο Πρωθυπουργός, όπως έχει κάνει από την αρχή της πανδημίας, με πιθανότερη ημέρα την Παρασκευή.


Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να αναφερθεί και στο άνοιγμα των σχολείων.


Πλέον φαίνεται να έχει... κλειδώσει η 7η Δεκεμβρίου ως η ημέρα που θα ανοίξουν μάλλον για όλους τους μαθητές, προκειμένου να υπάρχουν μαθήματα δύο εβδομάδων μέχρι την διακοπή των Χριστουγέννων.


Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας μέχρι εκείνη την ημέρα, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ανακοινώσεις να αφορούν και άλλους τομείς, όπως για παράδειγμα το λιανεμπόριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365