Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Ζήτησε να ανοίξει ο πεζόδρομος της Αριδαίας ο Σάκης Χατζηδημητρίου

Ο κ. Χατζηδημητρίου ζήτησε να ανοίξει ο πεζόδρομος

Οικονομική επιτροπή βρίσκεται σε εξέλιξη στον Δήμο Αλμωπίας.


Ο Σάκης Χατζηδημητρίου αναφέρθηκε στο θέμα του πεζοδρόμου, της Αριδαίας ο οποίος ενώ πρέπει να είναι κλειστός μετά την απόφαση του Δ.Σ., τις μέρες της καραντίνας είναι μόνιμα ανοιχτός για τα οχήματα.


Ο κ. Χατζηδημητρίου ζήτησε να ανοίξει ο πεζόδρομος, ενώ στο να βρεθεί μια λύση στο συγκεκριμένο θέμα συμφώνησε και ο Δημήτρης Μπίνος.


Ο Δήμαρχος Αλμωπίας ανέφερε πως ο πεζόδρομος δεν έχει ανοίξει με καμία απόφαση και αυτό που γίνεται τις τελευταίες μέρες είναι παράνομο. Ενώ ο Δημήτρης Βέσκος τόνισε πως δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για άνοιγμα του πεζοδρόμου και ισχύει η απόφαση του Δ.Σ.

4 σχόλια:

  1. ο πεζόδρομος αυτονόητα πρέπει να είναι ανοιχτός όπως και η πάροδος στην Κεντρική Πλατεία. Από μόνο του μιλάει το πράγμα.Δεν συντρέχει κανείς λόγος για κλειστό πεζόδρομο.Άλλα ειναι τα σημαντικά ζήτήματα.
    Σημαντική παρατήρηση: μπορεί να έχουμε πανδημία ,αλλά θα ήθελα σαν δημότης να ξέρω ποιοί χρωστάνε στο Δήμο...ποιοί και πόσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοβαρό πράγμα ζήτησε... ας συμμετέχει σε αυτά που πρέπει και ας αφήσει τις παλιοκοματικές εντυπώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υπάρχει κάτι στον πλανήτη Γη που δεν συμμετέχει ο Χατζηδημητρίου αδερφέ? θέλεις να συγκριθείτε σε πόσα σεμινάρια συμμετέχει κάθε τόσο ή υπάρχει κάποιο άλλο πεδίο γνώσης που πιστευεις ότι μπορείς να τον υπερβείς? έτσι για να κάνουμε συζήτηση το λέμε...Θα μιλήσεις τώρα εσύ για εντυπώσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως οι όροι "πεζόδρομος" και "ανοικτός" για τα οχήματα είναι αντιφατικοί όταν χρησιμοποιούνται στην ίδια πρόταση!! Μάλλον κάτι δεν κάνουμε καλά στην Αριδαία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365