Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Αναδρομή στο κοντινό παρελθόν: Θυμηθείτε τα πανηγύρια στου Μ.Σ. Χρύσας Τσάκων Ροδωνιάς (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε μέσα από την κάμερα του Aridaia365 τις εκδηλώσεις του 2018 και του 2019

Τα πανηγύρια είναι οι εκδηλώσεις που έλειψαν πολύ το καλοκαίρι του 2020, αφού λόγω Covid-19 ελάχιστα από αυτά έγιναν. Ευχόμαστε το καλοκαίρι 2021 όλοι οι σύλλογοι να πραγματοποιήσουν κανονικά τις εκδηλώσεις τους.


Ο μορφωτικός σύλλογος Χρύσας Τσάκων Ροδωνιάς "Μαρία Μπελητάσιου", διοργανώνει κάθε χρόνο παραδοσιακή βραδιά στην πλατεία της Χρύσας, η οποία έχει γίνει θεσμός και προσελκύει πλήθος κόσμου.


Δείτε μέσα από την κάμερα του Aridaia365 τις εκδηλώσεις του 2018 και του 2019.


Δείτε το βίντεο του 2018:



Δείτε το βίντεου του 2019:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365