Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020

Συγκινητική κίνηση γεμάτη ανθρωπιά από το Οπωροπωλείο Δέκος στην Αριδαία

Διαβάστε την ανάρτηση

Διαβάστε την ανάρτηση:

Τους δύσκολους καιρούς που ζούμε το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε σαν επιχείρηση είναι να είμαστε δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ανάγκη....Γι' αυτό τον λόγω το Οπωροπωλείο Δέκος ανακοινώνει πως όποιος συμπολίτης μας δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της οικογένειας του σε προϊόντα μαναβικής να ξέρει πως μπορεί να απευθυνθεί σε εμάς σε  αυτό το τηλέφωνο 2384021641 και εμείς μετά ξέρουμε τι θα κάνουμε. Δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι ούτε να διστάζεις γιατί υπάρχει ακόμη ανθρωπιά....

Με εκτίμηση

Ο υπεύθυνος Δέκος Πέτρος & το προσωπικό του καταστήματος.

Τους δύσκολους καιρούς που ζούμε το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε σαν επιχείρηση είναι να είμαστε δίπλα στους...

Δημοσιεύτηκε από Petros Dekos στις Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020

3 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365