Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Εξαπλάτανος Αλμωπίας: Πολύ άσχημη εικόνα πλησίον του χωριού από σκουπίδια (ΦΩΤΟ)

Δείτε το κείμενο που μας έστειλε αναγνώστης, τις φωτογραφίες, αλλά και το μήνυμα προς τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Κυριάκο Τραϊανού


Δείτε το κείμενο που μας έστειλε αναγνώστης, τις φωτογραφίες, αλλά και το μήνυμα προς τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Κυριάκο Τραϊανού:

Αυτή την εικόνα αντικρίζει κάποιος όταν μπαίνει στον Εξαπλατανο από τον βόρειο περιφερειακό, αμέσως μετά τη γέφυρα και 70 με 80 μέτρα από τα πρώτα σπίτια. Λάστιχα από τρακτέρ, στρώμα, πλαστικές κλούβες, σάκους από λιπάσματα και πάρα πολλά άλλα σκουπίδια. Άδειασε την γεμάτη πλατφόρμα του δίπλα στα σπίτια. Αντικρίζοντας αυτή την εικόνα σε πλημμυρίζουν πολλά συναισθήματα, οργή για τον ασυνείδητο και απελπισία γιατί κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν τι προκαλούν στο περιβάλλον.  Πρόεδρε Κυριάκο φρόντισε να απομακρυνθούν όλα αυτά. Το να ζητήσω να βρεθεί ο ασυνείδητος συγχωριανός είναι ανέφικτο.






10 σχόλια:

  1. Δεν είναι ένας σχεδόν οι περισσότεροι δεν υπάρχει σωτηρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρα για να λες ότι κάποιος άδειασε την πλατφόρμα του ξέρεις ποιος είναι..
    Καλό βειναι να μας πεις να ξέρουμε ποιος είναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω ποιος είναι. Απλά συμπέρανα ότι άδειασε πλατφόρμα από την ποσότητα. Για αγροτικό η ποσότητα δεν χωρούσε, εκτός αν έκανε δυο ή τρία δρομολόγια. Για φορτηγό μου φάνηκε υπερβολικό

      Διαγραφή
  3. Εδώ και χρόνια αυτό.. ο σκατατζης που αδειάζει μέσα στο ποτάμι τι σας λέει????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το επίπεδο των κατοίκων της Αλμωπίας μάλλον είναι χειρότερο από των κατοίκων της Ουγκάντας.
    Κρίμα για τον τόπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. επικίνδυνη καταγγελία είναι αυτή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αθάνατη εξαπλαταναδα με τα θαυματουργά σου έργα! Στο μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά ειναι στο κουτσομπολιό και στην συκοφαντεια! Στον πρόλογο όλοι καλοί είναι. Στο δια ταύτα τα χανουν! Ότι καλό παει να γίνει στο χωριό δεν χαίρει αποτελέσματος διότι κάποιοι γίνονται ανάχωμα εμπόδιου! οντε Κρίμα..... Άξιοι μοιρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 11.54 το θέμα της ανάρτησης είναι κουτσομπολιό και συκοφαντεία; Αυτό μήπως εννοείς; Αν εσύ έβλεπες αυτή την εικόνα θα προσπερνουσες αδιάφορος;

      Διαγραφή
    2. Όχι λάθος κατάλαβες! Φυσικά και με ενόχλησε η εικο α αυτή. Απλός είπα ότι ο ανευθηνος αυτός.... Άνθρωπος ας πούμε που έκανε την ενέργεια αυτή.... Προφανούς είναι ο τύπος του καφενείου που εκφράζει και από η μάλιστα. Γενικά λυπάμαι για τον εξαπλατανο που κάποτε ήταν κεφαλοχώρι και είχε πολύ κόσμο και κατάντησε έτσι από κάποια; ανθρωπακια που ότι καλό παει να γίνει στο χωριό... Το κρίνουν και το καταδικάζουν!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365