Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:

ζώδια σήμερα 5/11 Κριός

Φρόντισε να διατηρήσεις με όποιον τρόπο μπορείς, την αρμονία και την ειρήνη στα ερωτικά σου. Η σχέση σου θα σου δημιουργήσει άγχος αυτό το διάστημα. Αν όμως δείξεις συμβιβαστική διάθεση, θα μπορέσεις να λύσεις τα θέματα, που δημιουργούν αυτό το άγχος.
Θα ξέρεις να κάνεις τις σωστές κινήσεις. Είναι υπέροχο το γεγονός, πως μπορείς να πετύχεις και πάλι μια όμορφη ατμόσφαιρα στο δεσμό σου.

ζώδια ταύρος

Αν τα ερωτικά σου σχέδια δεν φαίνεται να προχωράνε σύμφωνα με τα πλάνα σου, τότε ίσως χρειάζονται προσαρμογή.
Αν είσαι ελεύθερη και πιστεύεις πως δεν μπορείς να κάνεις τίποτε περισσότερο για να γίνουν τα πράγματα πιο θετικά κι αισιόδοξα, τότε ίσως χρειαστεί να αναλάβεις κάποια ρίσκα, για να τα καταφέρεις.
Αν είσαι σε σχέση, μπορείς να δεις ένα θέμα από διαφορετική οπτική, και να κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου που θα σας φέρει πιο κοντά.

ζώδια προβλέψεις 05/11 δίδυμοι

Αν είσαι ελεύθερη και δείξεις ενδιαφέρον για κάποιο άτομο που έχεις δει μόνο δυο φορές, μη σου φανεί παράξενο. Ίσως το γεγονός πως απομακρύνεσαι από μια ζώνη άνεσης, θα σε βοηθήσει να επανεκτιμήσεις τα συμπεράσματα που έχεις βγάλει γι’ αυτόν. Αν είσαι σε σχέση….μην μπερδέψεις τα εργασιακά με τα ερωτικά σου, αυτό το διάστημα. Επειδή κάθε ανάγκη, χρειάζεται διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης. Γι’ αυτό προσπάθησε να μη θολώσεις τις γραμμές ανάμεσά τους.

ζώδια καρκίνος

Το γέλιο ή η ευτυχία που φέρνεις στην ερωτική σου ζωή, είναι το καλύτερο φάρμακο. Η παιχνιδιάρικη κι ανέμελη στάση σου θα είναι δελεαστική. Αυτό έχει να κάνει περισσότερο με το γεγονός πως νιώθεις περισσότερη σιγουριά κι αυτοπεποίθηση τώρα Τα ερωτικά σου ζητήματα λυγίζουν τώρα κάτω από τη θέλησή σου…. και αυτό που θέλεις να ζήσεις ή να απολαύσεις….είναι δικό σου! 

ζώδια προβλέψεις 05/11 λέων

Η Σελήνη σε ενθαρρύνει να κοιτάξεις μέσα σου αν κρίνεις πως είναι απαραίτητο και ν’ αφιερώσεις χρόνο για να σκεφτείς την ερωτική σου ζωή. Όσο πιο βαθιά ψάξεις μέσα σου, τόσο πιο μεγάλες θα είναι οι ανακαλύψεις σου. Θα μπορέσεις να συνειδητοποιήσεις πως μπορείς να αφοσιωθείς περισσότερο σε όλες τις σχέσεις σου και ιδιαίτερα αυτής….με τον εαυτό σου. 

ζώδια παρθένος

Θα εκπλαγείς τόσο εσύ όσο και ο εραστής σου, με την ετοιμότητά σου να μιλήσεις ασυνήθιστα ανοιχτά σήμερα. Προσπάθησε μόνο οι συζητήσεις σου να είναι ανοιχτές κι όχι αιχμηρές. Ανεξάρτητα από το πόσο έγκυρο και σημαντικό είναι ένα συγκεκριμένο σημείο που θέλεις να τονίσεις στη συζήτησή σου, προσπάθησε να το εκφράσεις σωστά. Η βελτίωση της σχέσης σου, βασίζεται σ’ αυτό.


ζώδια προβλέψεις 05/11 ζυγός

Αν είσαι ελεύθερη, τότε θα μπορέσεις να δεις τις δυνατότητες συνεργασίας με κάποιον. Θα είσαι πρόθυμη να εξερευνήσεις τις δυνατότητες που έχετε, αλλά και το γεγονός πως έχετε έρθει τόσο κοντά, πολύ γρήγορα. Αν είσαι σε σχέση, τότε μια νέα προσέγγιση στην ομαδική εργασία με τον εραστή σου θα σε βοηθήσει στη λήψη κάποιων αποφάσεων, με αποτέλεσμα να έρθετε ακόμη πιο κοντά. 

ζώδια σκορπιός

Η ερωτική σου ζωή ζητάει απεγνωσμένα μια αναζωογόνηση. Σε έχει κουράσει η πεζή καθημερινότητα και θέλεις ν’ αναλάβεις δράση για να την κάνεις πιο διασκεδαστική και πιπεράτη. Μπορείς να φέρεις μια υπέροχη σπίθα στον δεσμό σου αν γίνεις πιο αυθόρμητη. Θα είναι ο καταλύτης για μια περιπέτεια που θα προσφέρει και τους δυο σας, μεγάλη ευχαρίστηση. 

ζώδια τοξότης

Θα είναι μια στιγμή που θα λάβεις απτές αποδείξεις για τα αποτελέσματα της φαντασίας και της πρόληψης στα ερωτικά σου. Αν δεν βλέπεις κάτι θετικό στην ερωτική σου ζωή, τότε δώσε της λίγο περισσότερο χρόνο. Τόσο οι πρόσφατες όσο και οι επόμενες εβδομάδες συνεχίζουν να είναι καθοριστικής σημασίας…χάρη σ’ ένα νέο κεφάλαιο που αρχίζει να ξεδιπλώνεται. 

ζώδια αιγόκερως

Για να αποβάλεις το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στα ερωτικά σου, χρειάζεται άμεσα μια ένεση θετικότητας κι αισιοδοξίας. Αυτό είναι κάτι που το σύμπαν φαίνεται πρόθυμο να σου προσφέρει τώρα. Θα νιώσεις επίσης την επιθυμία να πετύχεις περισσότερο αυθορμητισμό στη σχέση σου. Εφάρμοσε τη θετική σου ενέργεια με γενναιοδωρία, επειδή υπόσχεται να σου φέρει περισσότερες από μία ευχάριστες ή συγκινητικές εξελίξεις.

ζώδια υδροχόος

Ο εραστής σου θα θελήσει να συνδεθεί με τον υπέροχο συνδυασμό λογικής και φαντασίας που φέρνεις στη σχέση σας. Είσαι έτοιμη για περιπέτειες… κι αυτό είναι ξεκάθαρο. Αν γνωρίζεις επίσης ότι αποπνέεις μια πιο αισιόδοξη ή ενθουσιώδη αύρα, άφησε αυτή την εμπνευσμένη ενέργεια να συνεχίσει να ρέει. Μόλις επηρεάσει και τον εραστή σου, τότε θα δεις ν’ αποκαλύπτεται μαγεία! 

ζώδια ιχθύες

Το ενεργό, ευφάνταστο μυαλό σου, τροφοδοτεί την περιέργεια στα ερωτικά σου θέματα τώρα. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, θα εκτιμήσεις το γεγονός πως θα κάνετε πιο ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει. Αυτή η πνευματική σύνδεση μπορεί να γίνει κάτι πολύ πιο βαθύ. Ένα ανοιχτό μυαλό και μια ειλικρινή, αυθεντική προσέγγιση… θα βοηθήσει πολύ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365