Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:

ζώδια σήμερα 13/11 Κριός

Ο Άρης γυρίζει ορθόδρομος μετά από ύπνο δύο μηνών. Τουλάχιστον ένα παθιασμένο σχέδιό σου, όχι μόνο θα λάβει μια νέα και εμπνευσμένη εστίαση, αλλά ίσως ξεκινήσει γρηγορότερα από ό, τι πιστεύεις. Το χρονικό περιθώριο για σκέψεις τελείωσε!
Τώρα πρέπει να αναγνωρίσεις τι θέλεις να συμβεί στα ερωτικά σου, όπως και το βαθμό στον οποίο είναι «μέσα» η καρδιά σου.

ζώδια ταύρος

Κοιτάζοντας προς τα πίσω το παρελθόν της σχέσης σου ή αντιμετωπίζοντας αυτό που παραμένει άλυτο ή μη θεραπεύσιμο, θα λάβει μια πιο παθιασμένη και αποφασιστική ώθηση τώρα.
Όμως αν ο αγαπημένος σου σε βλέπει ν’ απομακρύνεσαι, ίσως χρειαστεί να του εξηγήσεις, γιατί χρειάζεσαι λίγο χρόνο με τον εαυτό σου.
Εξήγησέ του πως οι αναπάντητες ερωτήσεις σου, μπορεί να χρειάζονται απαντήσεις και πως δεν είναι τίποτα προσωπικό.

ζώδια προβλέψεις 13/11 δίδυμοι

Η υπομονή, είναι αρετή! Όμως στην περίπτωσή σου μπορεί να είναι πηγή απογοήτευσης σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου. Ίσως πιστεύεις πως η αναμονή για την εξέλιξη της σχέσης σου μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα, την επ’ αόριστο προσφορά του χρόνου σου. Όμως ένας εμπνευσμένος, παθιασμένος στόχος θα μπορούσε με τις προσπάθειές σου, να πάρει παράταση. Πρέπει να πιστέψεις πως η υπομονή σου σε έφερε σ’ αυτό το σημείο… και πρόκειται να αποκομίσεις πολλά οφέλη.

ζώδια καρκίνος

Αν αντιμετωπίσεις ένα ανανεωμένο, αναζωογονητικό κύμα αποφασιστικότητας ή φιλοδοξίας στα ερωτικά σου, αυτό σε βάζει σε μια θαυμάσια θέση για να δημιουργήσεις την παθιασμένη πρόοδο που επιθυμείς. Μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να φτάσεις στην ουσία ενός αόριστου ή άλυτου ζητήματος της ερωτικής σου ζωής. Αν έχεις επιλέξει να περιμένεις για να καταλάβεις τι ακριβώς συμβαίνει, τότε θα νιώσεις πως υπάρχουν οφέλη αν αναλάβεις με σιγουριά την πρωτοβουλία.  

ζώδια προβλέψεις 13/11 λέων

Οι παθιασμένες φιλοδοξίες που ίσως χρειαζόταν να παραβλέψεις για λίγο, θα γίνουν μεγάλη προτεραιότητά σου τώρα. Ακόμα κι αν οι παγκόσμιες συνθήκες δεν σου επιτρέπουν να ξεκινήσεις προσπάθειες για να διευρύνεις το μυαλό σου, τίποτα δε σε εμποδίζει να βάλεις τις τελευταίες πινελιές, σε σχέδια που σκοπεύουν να σε απομακρύνουν από το οικείο περιβάλλον σου. Τα ερωτικά σου θέματα μπορεί να είναι περιπετειώδη, ακόμη και αν πολλά απ’ αυτά βρίσκονται επί του παρόντος σε στάδιο προγραμματισμού. Αλλά αυτό…. προσθέτει στον ενθουσιασμό!

ζώδια παρθένος

Φυσικά και υπάρχουν πολλά που θα μπορούσες να απολαύσεις στη σχέση σου με τον εραστή σου. Επίσης μπορεί να υπάρχει μια ζώνη άνεσης από την οποία θέλεις ν’ απομακρυνθείς. Κάποιο επίπεδο εφησυχασμού μπορεί να έχει γίνει μια βολική δικαιολογία για να μην κάνεις ένα συγκεκριμένο βήμα, που θεωρείς τρομακτικό. Προετοιμάσου για ό, τι σου φαίνεται λιγότερο εκφοβιστικό.

ζώδια προβλέψεις 13/11 ζυγός

Η σχέση σου, μπορεί ν’ ανεβάσει ταχύτητα αυτό το διάστημα. Αν κάτι μέχρι τώρα ήταν αδρανές, τότε θα νιώσεις πως ενεργοποιείται και θα αναλάβεις δράση για να το αντιμετωπίσεις. Είχες την ευκαιρία να σκεφτείς τις επιλογές σου και τι ακριβώς να κάνεις όταν σου δοθεί το πράσινο φως. Αυτή η ώρα έφτασε… γι’ αυτό ετοιμάσου!

ζώδια σκορπιός

Αν κάτι στα ερωτικά σου έχει καταντήσει πολύ προβλέψιμο, αυτό το διάστημα θα λάβει μια ένεση αναζωογόνησης. Ίσως να οφείλεται στο ότι νιώθεις διατεθειμένη ν’ αναλάβεις την πρωτοβουλία, ειδικά αν απαιτείται να δείξεις περισσότερη αγάπη και φροντίδα στον εαυτό σου. Αν τους τελευταίους δύο μήνες, δεν ανησυχούσες για το πώς να δείξεις τα συναισθήματά σου, αυτό θα μπορούσε να αλλάξει τώρα.

ζώδια τοξότης

Με τον Άρη να γυρίζει σε ορθή πορεία μετά από διακοπές δύο μηνών, η επιθυμία να γίνεις πιο αυθόρμητη και να διασκεδάσεις, θα ενταθεί. Γι’ αυτό μην νιώσεις ενοχές αν θελήσεις να φερθείς ανέμελα, να γελάσεις περισσότερο και ν’ γευτείς ένοχες απολαύσεις. Οι ευκαιρίες για την απόλαυση του παθιασμένου αισθησιασμού σου, μπορεί να ήταν λίγες και πολύ πρόσφατες. Αλλά η ερωτική σου ζωή θα φέρει ακριβώς το είδος της ανάλαφρης καρδιάς που χρειάζεσαι. Η ερωτική σου ζωή, πάνω απ’ όλα χρειάζεται…. να αγαπάς τη ζωή!

ζώδια αιγόκερως

Μπορεί να σφίγγει ο κλοιός στα ερωτικά σου και να χρειάζεται προσεκτικό χειρισμό. Η τρέχουσα πλανητική δραστηριότητα ενθαρρύνει το δράμα και την ένταση…και το βάρος θα πέσει στα συναισθηματικά θεμέλια της σχέσης σου. Αν όμως υπάρχει κάποιος που έχει υπομονή και αυτοπειθαρχία για να διαχειριστεί αποτελεσματικά τις συγκρούσεις, είσαι εσύ. Η ικανότητα που έχεις ν’ αποφεύγεις τις «κακοτοπιές» στις συζητήσεις σας, θα ωθήσει τον εραστή σου να κάνει το ίδιο. 

ζώδια υδροχόος

Αν έχει μειωθεί η εμπιστοσύνη ή έπαψε να αποτελεί προτεραιότητά σου αυτό που θεωρούσες σημαντικό στην ερωτική σου ζωή ή στη σχέση σου, τότε αυτό θα μπορούσε να αλλάξει τώρα. Θα νιώσεις εμπνευσμένη για να φέρεις ένα νέο επίπεδο ακεραιότητας στο δεσμό σου. Αυτό μπορείς να το κάνεις ενημερώνοντας τον εραστή σου, για τη συμπεριφορά και τις πεποιθήσεις σου. Είχες απεριόριστο χρόνο για να τακτοποιήσεις τις σκέψεις σου. Τώρα, είναι ώρα να προχωρήσεις με αυτοπεποίθηση.

ζώδια ιχθύες

Αν μια συζήτηση με τον αγαπημένο σου έχει καθυστερήσει, τότε θα νιώσεις έντονη διάθεση να μιλήσεις για ένα θέμα μαζί του ανοιχτά τώρα. Αν είχες κάνει μεγάλη προσπάθεια για να ακούσεις αυτά που έλεγε τους τελευταίους δύο μήνες, τότε κάνε ό, τι μπορείς για να το συνεχίσεις. Υπάρχουν τρόποι για να πεις αυτά που θέλεις, χωρίς να φαίνεσαι επιθετική ή ανυπόμονη. Μίλησε με το ταίρι σου, όπως θα ήθελες να σου μιλάει… και όλα θα πάνε καλά!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365