Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Δήλωση βόμβα Μπάτση: Κύριε Χατζηδημητρίου, κύριε Μπίνο, κύριε Παρούτογλου. Η υποκρισία έχει και τα όριά της

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ


Επειδή όλοι εδώ ζούμε, γνωριζόμαστε και θυμόμαστε τους λόγους για τους οποίους μέχρι τώρα οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης δεν συμμετέχουν στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, δηλώνω προς τους επικεφαλής των παρατάξεων:


Κύριε Χατζηδημητρίου, κύριε Μπίνο, κύριε Παρούτογλου. Η υποκρισία έχει και τα όριά της. Εδώ και αρκετό καιρό ως Δημοτική Αρχή, έχουμε καταλήξει στη διεξαγωγή των συνεδριάσεων που πρέπει να γίνονται μέσω τηλεδιάσκεψης. Μέχρι τώρα, υπήρξαν προτάσεις, τόσο από τη μεριά του κ. Χατζηδημητρίου και του κυρίου Μπίνου, όσο και από τη μεριά κάποιων δημοτικών συμβούλων σχετικά με την διεξαγωγή των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Εμείς, ανταποκρινόμενοι και στα δικά σας αιτήματα αλλά και στην σωστή ενημέρωση των πολιτών, είμαστε παρόντες σε όλες τις συνεδριάσεις που γίνονται με τηλεδιάσκεψη. Οφείλετε λοιπόν, μία απάντηση σαφή και ξεκάθαρη στους δημότες της Αλμωπίας σχετικά με τη ΜΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ στάση σας.


Τίποτε δεν γίνετε στα κρυφά, τίποτα δε γίνετε στα βουβά και σας καλούμε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Να θυμίσω ότι και στους υπόλοιπους Δήμους της Π.Ε. Πέλλας αλλά και πανελλαδικά εξαιτίας του COVID – 19, όλες οι συνεδριάσεις γίνονται με τη μορφή της τηλεδιάσκεψης. Να θυμίσω επίσης και τις δηλώσεις σας στα τοπικά ΜΜΕ, καθώς και τις προτάσεις σας…


Πλέον κανείς δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του, που έως τώρα κουνούσε με περισσή ευκολία προς λάθος κατεύθυνση. Το μόνο που καταφέρνετε, είναι να καθυστερείτε σοβαρά θέματα τα οποία τόσο καιρό επικαλείστε ότι καθυστερούν εξαιτίας μας.


ΣυνεχίΖΟΥΜΕ στο δρόμο τον οποίο κληθήκαμε να ακολουθήσουμε με την εκλογή μας από τους δημότες της Αλμωπίας. Το δρόμο της ενεργούς συμμετοχής.


Οι εποχές της φιέστας τελείωσαν.

Εμείς κρατάμε την ουσία.


7 σχόλια:

  1. Τόσους ειδικούς συνεργάτες πήρε ο Μπάτσης, έναν φιλόλογο να του γράφει τα κείμενα δεν μπορεί να βρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΕΟΣ ΟΛΟΙ και οι μεν και οι δεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα τους μαλωσες με το μυαλό σου Μπάτση; Εσύ έχεις ανάγκη. Εσύ διοικείς και δεν έχεις πλειοψηφία. Με το να τους κατηγορείς τους πας όλους απέναντι. Μείνει λοιπόν μόνος σου και κάνε ότι θες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγαλύτερος υποκριτής και ψεύτης από σένα δεν υπάρχει Χρηστάρα. Θυμίσου τις υποσχέσεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υποκρισία εσυ , υποκρισία κι αυτοί. Που είναι το πρόβλημα ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υποκριτής.. Ούτε καν κριτής..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακόμα περιμένουμε και εμείς και οι κουμπάροι μας εκείνο το δίμηνο στα λουτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365