Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Έγινε σήμερα και πήγε εξαιρετικά το χειρουργείο της μικρής Ειρήνης - Χρυσοβαλάντω από την Υδραία

Διαβάστε το μήνυμα της μητέρας της

Διαβάστε το μήνυμα της μητέρας της: 

Ειμαστε βαθεια συγκινημένοι ....!!!

Η κορουλα μας σημερα υποβλήθηκε στο μεγαλο σοβαρό πολυωρο χειρουργείο σκολιωσης  ΧΑΡΗ ΣΕ ΣΑΣ...ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΖΩΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ...!!!!

Ιδιαιτερα τον εξαίρετο γιατρο  και άνθρωπο Μάριος Λυκίσσας  γιατρο της Ρομποτικής χειρουργικής  καθως και την ομάδα του.

Ενα ευχαριστουμε ειναι το ελαχιστο για οτι κάνατε !!!!

Το χειρουργείο ειπαν οι γιατροι πηγε εξαιρετικά τωρα βρίσκεται στην εντατική για προστατευμένη φροντίδα!!!

Μολις βγουμε με το καλο θα σας στειλουμε τα νεα μας!!!!

2 σχόλια:

  1. Μπραβο μικρουλα ο Θεος να σε βοηθαει και να ειναι παντα κοντα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλη επιτυχια...με τετοιους γιατρους ολα θα πανε καλα!! Ο καλος θεουλης θα την βοηθησει και θα την δινει δυναμη μεχρι το τελος!! Γονεις γερη να ειστε με ψηλα το ηθικο και πολυ κουραγιο να ειστε κοντα της και γρηγορα θα γινει το θαυμα και το παιδακι σας θα βγει στην κοινωνια θα βγει γερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365