Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση συνεχίζει το εμπόριο ελπίδας με το εμβόλιο

Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, για το εμβόλιο

Για εμπόριο ελπίδας κατηγορεί την κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, για το εμβόλιο για τον κοροναϊό.


Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Την ημέρα που έχουμε 3.209 κρούσματα, 480 διασωληνωμένους και 60 νεκρούς, όταν γιατροί και νοσηλευτές βγάζουν κραυγή αγωνίας ότι εργάζονται σε συνθήκες πολέμου χωρίς προσωπικό, η κυβέρνηση αντί να δώσει ανάσα στο ΕΣΥ συνεχίζει το εμπόριο ελπίδας με ένα εμβόλιο, που ακόμα δεν βρίσκεται καν διαθέσιμο.


«Είναι ευχή όλων να έρθει το συντομότερο δυνατόν, αλλά είναι αδιανόητο η κυβέρνηση να επιμένει να μην κάνει τίποτα για την ενίσχυση του ΕΣΥ, αλλά να επιμένει να στήνει επικοινωνιακά σόου, παίζοντας με την αγωνία των πολιτών», πρόσθεσε.

2 σχόλια:

  1. Την πιο πετυχημένη δήλωση την έκανε η Κωνσταντοπούλου πρώην πρόεδρος της Βουλης και πρώην σημαντικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ
    Αν είχαμε Πολακη υπουργό υγείας τώρα θα ήμασταν όλοι νεκροί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365