Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

Πέλλα: Παραδόθηκε στα Νοσοκομεία του Νομού ιατροτεχνολογικό υλικό από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Πέλλας

Διαβάστε την ανάρτηση του Πάνου Ζαρογουλίδη

Διαβάστε την ανάρτηση του Πάνου Ζαρογουλίδη:

Παραδόθηκε σήμερα(χθες) στα νοσοκομεία του νομού μας  ιατροτεχνολογικό υλικό όπως πιεσόμετρα, οξύμετρα και γάντια ως άμεση απάντηση στο αίτημα του υγειονομικού κόσμου των νοσηλευτικών δομών μας.


Ο Νομός Πέλλας πλήττεται δριμύτατα και εμείς ως φαρμακοποιοί παραμένουμε πιστά στην πρώτη γραμμή της μάχης μέσα στην κοινωνία στο πλάι των φίλων ασθενών και συνανθρώπων μας με κάθε δυνατό τρόπο.

Τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχει κόσμος εντός των νοσοκομείων που δεν κοιμάται γιατροί νοσηλευτές και κυρίως οι τεχνικοί και συντηρητές των μηχανημάτων, 


Σας ευχαριστούμε ξεχωριστά ΕΝΑΝ προς ΕΝΑΝ ! !






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365