Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Σε καραντίνα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και όλα τα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου!

Όλοι βρίσκονται σε επιφυλακή

Μετά τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας, Αναστάσιο και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είναι σε καραντίνα καθώς Συνοδικός Ιεράρχης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Οι εργασίες της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου και όλες οι πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής.


Την είδηση πως ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος βρίσκεται σε καραντίνα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, αν και αρχικά είχε διαψευστεί.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, όχι μόνο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, αλλά και όλα τα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου έχουν τεθεί σε καθεστώς καραντίνας, καθώς Συνοδικός Ιεράρχης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.


Όπως προαναφέραμε, η είδηση αρχικά είχε διαψευστεί ωστόσο πλέον επιβεβαιώνεται. Σημειώνεται ότι πριν από πέντε ημέρες είχαν λήξει οι εργασίες της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, οπότε όλοι όσοι συμμετείχαν μπήκαν αυτοβούλως σε καραντίνα.


Όλοι βρίσκονται σε επιφυλακή, ενδεχομένως στα σπίτια τους και λογικά θα υποβληθούν σε τεστ κορονοϊού τις επόμενες ημέρες.

1 σχόλιο:

  1. Ο σοφός και αγαπητός Ιερώνυμος.Πάντα μετριοπαθής και ανθρώπινος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365