Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Αλμωπία: Οι πολίτες σας τίμησαν με την ψήφο τους για να πάτε ένα βήμα μπροστά τον τόπο, όχι για να λύσετε τα προσωπικά σας

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Συνεχίζεται το θέατρο του παραλόγου στον Δήμο Αλμωπίας, στον οποίο 1,5 χρόνο περίπου μετά τις εκλογές, το μόνο που κυριαρχεί στην πολιτική επικαιρότητα είναι οι κόντρες των πρωταγωνιστών, με την ουσία να αναζητείται.


Αντιπολίτευση εναντίον Δημάρχου επεισόδιο ίσως και χιλιοστό με αφορμή το Δ.Σ. των προηγούμενων ημερών, με τους πολίτες της Αλμωπίας να είναι υποχρεωμένοι να ακούν για καυγάδες και ο Δήμος να μένει στάσιμος με ευθύνη όλων όσων ο λαός της περιοχής μας αποφάσισε να εκλέξει.


Και οι 4 αρχηγοί των παρατάξεων δεν μπορούν να δεχθούν κάποια γεγονότα.


Ο Χρήστος Μπάτσης δεν μπορεί να δεχθεί πως έχει κάνει λάθη, κάποια μικρά και κάποια μεγάλα και πως ότι υπάρχει αντιπολίτευση, με τα καλά αλλά και τα στραβά της.

Ο Σάκης Χατζηδημητρίου δεν μπορεί να δεχθεί ακόμα πως έχασε τις εκλογές με τόση μεγάλη διαφορά στον δεύτερο γύρο, ενώ τουλάχιστον στην αρχή της θητείας της Δημοτικής Αρχής είχε γίνει ένα σώμα μια ψυχή με την παράταξη Μπίνου, αν και οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως είναι ο μόνος από την αντιπολίτευση που κατά καιρούς προσπαθεί με πολιτικά επιχειρήματα και πιο ήπια στάση να βοηθήσει την λειτουργία του Δήμου.

Ο Δημήτρης Μπίνος δεν μπορεί να δεχθεί για Δήμαρχο τον Χρήστο Μπάτση, δεν μπορεί να δεχθεί όσα έκανε ο νυν Δήμαρχος όσο ήταν εκείνος στην εξουσία. Δυστυχώς όμως έχει εκτεθεί σε κάποιες περιπτώσεις, ενώ ήταν ο πρώτος που πολύ σωστά έθεσε θέμα διαδικτυακής συνεδρίασης και μόλις έγινε δεκτό το αίτημα του ο ίδιος και η παράταξη του παρέστησαν μόνο μία φορά, όταν υπήρχε θέμα που αφορούσε την δική του θητεία και τις υπόλοιπες φορές απουσίαζε επιδεικτικά.

Ο Νίκος Παρούτογλου δεν μπορεί να δεχθεί πως δεν εξελίχθηκε όπως ήλπιζε η συνεργασία του με τον Χρήστο Μπάτση, έχει ανεβάσει και ο ίδιος τους τόνους της αντιπαράθεσης το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ όσο διαρκούσε η συνεργασία είχε μία πιο ήπια στάση.


Όλοι απαξιώνουν το Δ.Σ. με την στάση τους.


Δυστυχώς οι εγωισμοί και τα προσωπικά προβλήματα που ίσως έχουν κάποιοι, τα μεταφέρουν και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο με αποτέλεσμα αυτός ο υπέροχος τόπος να μένει πίσω σε δομές και ανάπτυξη.


Οι πολίτες κύριοι έχουν βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια 1,5 χρόνο τώρα, να μαλώνετε ποιος εχει δίκαιο και ποιος έχει άδικο, ποιος είναι ο σωστός και ποιος ο λάθος. Σας τίμησαν με την ψήφο τους για να πάτε ένα βήμα μπροστά τον τόπο, όχι για να βρείτε ευκαιρία να λύσετε τα προσωπικά σας. 


Βρείτε επιτέλους λύση.


6 σχόλια:

  1. Μήπως η λύση είναι στην παράταξη του Σάκη Χατζηδημητρίου λέω μήπως, ας το σκεφτεί ο Δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς σαν πολίτες απορούμε με τον υπέρμετρο εγωισμό της αντιπολίτευσης. Ζούμε πρωτόγνωρες συνθήκες και στιγμές παγκόσμια. Την στιγμή που όλοι η ανθρωπότητα δοκιμάζεται, κάποιοι δεν εννοούν να καταλάβουν αν και μορφωμένοι, ότι δεν είναι ώρα για εγωισμους. Είναι ώρα για δουλειά. Αν έχουν σκοπό να ζητήσουν την ψήφο μας σε λίγα χρόνια να κοιτάξουν να συνεργαστούν τώρα διαφορετικά να μην τολμήσουν να ζητάνε από εμάς τους απλούς πολίτες που ψηφίζουμε κατανόηση. Μαύρο λοιπόν στον μαυρογυαλουρο.
    Δεν έχετε δικαιολογίες. Συμμορφωθείτε και συνεργαστείτε οι καιροί και όλοι εμείς το απαιτούμε. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να παίζετε παιχνίδια σε βάρος της Αλμωπίας μας.
    Δεν περιμένουμε στην παρούσα κατάσταση που βρίσκεται η χώρα και το ο κόσμος όλος πολλά. Τα βασικά όμως τα απαιτούμε και δυστυχώς δεν επιτρέπεται να συμβούν επειδή ο εγωισμός μερικών δεν επιτρέπει ούτε τα αυτονόητα να γίνουν. Ντροπή είναι το λιγότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπερμετρος εγωισμος της αντιπολιτευσης; Σοβαρα τωρα; Να αου θυμησω τι εγινε στο πρωτο δημοτικο συμβουλιο; Μαλλον οχι εκει ησουν.. θυμασε λοιπον πως ο δημαρχος σου και ο παλικαρος ο αλλος ο Μπαρου εβγαλαν εκτος ψηφοφοριων σε ολα τα θεμα τον Σακη και τον Μπινο; Και τωρα μας κετε οτι περιμενετε σοβαροτητα απο την αντιπολιτευση; Και η παραταξη του δημαρχου τι κανει δλδ ειναι σοβαρη; Που εχεις εναν δημαρχο που κανει αναρτηση στο fb οτι χαζομαρα τον κατεβει στο κεφαλι; Οταν ο Δημαρχος αποφασισει και καταλαβει ποιος ειναι ο θεσμικος του ρολος τοτε θα εχεις αποτησεις απο την αντιπολιτευση μεχρι τοτε θα σωθει και η Μακεδονια με τον Μακεδονομαχο που ψηφισαμε..

      Διαγραφή
    2. Δεν μίλησα για λογαριασμό του δημάρχου κάνεις μεγάλο λάθος. Μίλησα για συνεργασία. Αλλά όπως καταλάβαμε όλοι είσαι και εσύ από αυτούς που κάνουν λαικ στις λάιβ μεταδόσεις του τέως. Νομίζω ότι ο δήμαρχος είναι πιο σεμνός από ότι ο τέως σε ότι κάνει ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό. Ο άλλος ακόμα μας παρουσιάζει τα έργα κ οι ημέρες που θα ήθελε να ζει.
      Ποιος δεν συνεργάζεται. Τι καταστάσεις ζούμε ; Μάλλον εσύ ζεις σε άλλον πλανήτη η είσαι ωφελημένος από κάπου και δεν λες να ανεξαρτοποιηθεις.

      Διαγραφή
  3. Η χελώνα όταν πέσει ανάποδα, χτυπάει τα πόδια της στον αέρα, μπας και το σώσει... Κάτι σαα τον κ. Μπινο δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να τα κάνει όλα αυτά ο μπινος δεν έχει σκοπό να ξανακατέβει στις εκλογές. Στο δρόμο χαιρετά τους πάντες αλλά το παιχνίδι το έχασε. Τώρα η στάση του αποδεικνύει ότι ο δήμαρχος έχει δίκιο. Θέμα δημοτικού συμβουλίου. Οικονομική ενίσχυση για την μικρή Χρυσοβαλάντου. Αντιπολίτευση απούσα.
    Τα συμπεράσματα δικά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365