Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Γιάννης Σηφάκης : Ο σώζων εαυτόν σωθήτω…

Δελτίο Τύπου

Έγκλημα διαρκείας με 70 ως και πάνω από 100 νεκρούς συμπολίτες μας την μέρα…
Δεν είναι μόνο ανικανότητα, είναι επικίνδυνη ιδεοληψία.. Ακυβέρνητη πολιτεία και η Πέλλα με άφαντο πολιτικό προσωπικό που επαφίεται μόνο στην γενναιότητα και την αυτοθυσία των ελάχιστων, με βάση τις ανάγκες, γιατρών και νοσηλευτών μας.. 

Η Ελλάδα καίγεται , η Πέλλα καίγεται.. Ούτε ένα κρεββάτι στα Νοσοκομεία της Πέλλας, σήμερα στην Έδεσσα ένας παθολόγος για τρείς ορόφους γεμάτους ασθενείς covid... Οι δεξαμενές οξυγόνου δεν επαρκούν... Το πολιτικό προσωπικό όλων των βαθμίδων άφαντο εναποθέτει τις ελπίδες του στο Θεό..
Δεν πρόκειται μόνο για ανικανότητα, πρόκειται για επικίνδυνη ιδεοληψία. Δυστυχώς σε αυτή την κρίσιμη φάση μας κυβερνούν αυτοί που ήθελαν να διαλύσουν το ΕΣΥ, που δεν άντεχαν ούτε στη λέξη για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας και τώρα όταν μιλούν για αυτό, αναγκαζόμενοι,  μόνο κοροϊδεύουν...8 μήνες αυτοθαυμάζονταν, δεν προσέλαβαν γιατρούς και νοσηλευτές παρά τις έκτακτες ανάγκες, δεν έκαναν πολλαπλάσιες τις ΜΕΘ, δεν επίταξαν τις ιδιωτικές κλινικές, δεν είχαν ούτε έχουν στοιχειωδώς σχέδιο... Ακυβέρνητη πολιτεία στο έλεος του ιού που επαφίεται μόνο στην γενναιότητα και στην αυτοθυσία του ελάχιστου , με βάση τις ανάγκες, ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού....έγκλημα διαρκείας με 70-100 νεκρούς πλέον την μέρα..

Που και να μην είχαμε φέρει αξονικούς τομογράφους και στα δύο Νοσοκομεία και να μην είχε γίνει η σύγχρονη μονάδα του τεχνητού νεφρού..., φανταστείτε τι θα γινόταν στις τριτοκοσμικές συνθήκες του υπογείου…

Μόνο αγανάκτηση...

Χθες χάσαμε και τον ασυμβίβαστο Γιάννη, τον πρόεδρο της Θηριόπετρας 54 ετών... θερμά συλλυπητήρια στους δικούς του και στον Δήμο Αλμωπίας

Δυστυχώς σε αυτή την φάση το δόγμα είναι ο σώζων εαυτόν σωθήτω... Προστατευτείτε συμπολίτες μου όσο μπορείτε..

12 σχόλια:

  1. Ξύπνησες τώρα και εσύ ανε για υπνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περισσότερο κι από τους νεκροθάφτες χαίρονται οι συριζαιοι
    Ντροπή σας ξεφτιλες βρήκατε έδαφος για αντιπολίτευση τέτοιες ώρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πραγματι ανευθυνη φθηνη αντιπολιτευση
      μια συμβολικη δωρεά από τον παχυλό μισθό θα κάνετε ή σφυρίζεις αδιάφορα?
      αντε γιατι το μπλα μπλα ευκλο το χεις
      τα καβούρια στην τσεπη όμως?

      Διαγραφή
  3. Ντροπή σου ξεφτίλα τυμβωρυχε!!! Μπες στην τρύπα σου γρήγορα. Ανυπαρκτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανοίξτε,πολύ γρήγορα ξέχασες το Μάτι.Οκτω μήνες από ιδεοληψία δεν έκαναν τίποτε για το ΕΣΥ,παρόλο που το καμπανάκι είχε κτυπησει και διαλαλούσαν ότι αυτοί θα εκενωναν το Μάτι σε μισή ώρα.Κανεις δεν χαίρεται,αλλά οι αλήθειες,όσο πίκρες και να είναι,πρέπει να λεγονται.Μη παίρνεις παράδειγμα από τον εαυτό σου,τότε που χαιρόταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φθηνή αντιπολίτευση.. ούτε ιερό ούτε όσιο.. και που να το βρείτε εξάλλου, άθεοι αριστεριστές της καρέκλας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιάννη καλύτερα να μασάς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παστίλιες για τον πόνο της αχρηστεράς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιαννάκη πιπέρι στο στόμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διαβαζω τα υβριστικα σχολια καποιων και αναρωτιεμαι σε αυτην την χωρα δεν μπορει καποιος να εκφρασει μια διαφορετικη αποψη;Δεν ειδα τετοιες αντιδρασεις σε αναρτησεις βουλευτων αλλου κομματος.Για ποιο λογο τοσο μισος ,τοση οργη;Πιστευετε οτι σημερα ολα ειναι ροδινα,ολα ειναι στην σωστη κατευθυνση;Εξαλλου η διαφορετικοτητα των αποψεων χωρις υβρεις ειναι χαρακτηριστικο της δημοκρατιας.Εκτος αν διαφωνειτε και με αυτην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μα βγάζει μόνο μίσος, δεν το καταλαβαίνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365