Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Π.Ε. Πέλλας: Έχει αφεθεί στην τύχη της από την κεντρική πολιτική εξουσία, άφαντος ο Χαρδαλιάς - Κάποιοι συνεχίζουν προκλητικά να κάνουν του κεφαλιού τους

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Δραματικές διαστάσεις παίρνει η κατάσταση με τον Covid-19 στην Π.Ε. Πέλλας, με τους θανάτους να είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο και τον αριθμό των κρουσμάτων να βρίσκεται συνεχώς σε υψηλά επίπεδα.


Ένα μήνα η περιοχή μας βρίσκεται στα κόκκινα. Μόνο τις τελευταίες μέρες άρχισαν οι τοπικοί πολιτικοί φορείς να μιλούν για την δραματική κατάσταση που υπάρχει, πλέον και η εκκλησία μας απηύθυνε έκκληση για τήρηση των μέτρων, αλλά η κεντρική πολιτική εξουσία έχει αφήσει στην τύχη του το Νομό, Ο κατα τα άλλα λαλίσταστος κ. Χαρδαλιάς έχει ξεχάσει ότι υπάρχουμε και παραμένει άφαντος. Τα νοσοκομεία μας είναι στο κόκκινο, πεθαίνουν πολίτες σε απλά κρεβάτια, ενώ χρειάζονται εισαγωγή σε ΜΕΘ αλλά δεν υπήρχε κρεβάτι, οι στολές, τα γάντια και οι μάσκες τελειώνουν και κάνεις δεν ακούει τους υγειονομικούς.


Όσο για τον κ. Χρυσοχοϊδη, μας επισκέφτηκε προχθές και αρκέστηκε σε ανούσιες δηλώσεις για τήρηση των μέτρων, ποιος όμως θα φροντίσει για την τήρηση των μέτρων, όταν πάρα πολλοί μόνιμοι αστυνομικοί της Πέλλας, βρίσκονται με απόσπαση σε άλλα μέρη της χώρας, είτε για να προσέχουν μετανάστες, είτε για να φυλάνε τα σύνορα του Έβρου.


Ο Νομός εκπέμπει SOS, φίλοι μας, γνωστοί μας, νοσούν και κάποιοι δεν τα καταφέρουν. Δεν ξέρουμε αν είναι λύση η πρόταση του κ. Τζαμτζή να κλείσουν όλα για λίγες μέρες, σίγουρα όμως είναι μία πρόταση. 


Όσο για τους πολίτες, ένα μικρό ποσοστό απλά συνεχίζει να κυκλοφορεί χωρίς μάσκα, συνεχίζει να προκλητικά να μην τηρεί τα μέτρα, νομίζοντας πως κάνει επανάσταση για την νέα τάξη πραγμάτων, για τους Νεφελείμ, για τους εξωγήινους, για τα Windows του Bill Gates και δεν ξέρουμε και μεις για τί άλλο. Είναι επικίνδυνο και εγκληματικό να νομίζεις πως κάνεις επανάσταση με θέματα υγείας. Και φυσικά υπάρχουν θετικά στον ιό άτομα, με συμπτώματα, που κυκλοφορούν έξω πολύ πριν λήξουν οι μέρες της καραντίνας τους. Κύριοι και κυρίες, εσείς που πιστεύετε σε επικίνδυνες θεωρίες, ΝΑΙ όσοι πεθαίνουν, πεθαίνουν εξαιτίας του ιού, ΔΕΝ θα πέθαναν αν δεν κολλούσαν και όχι δεν είναι ηθοποιοί, όπως κάποτε νομίζατε και κανένας δεν θα τους φέρει πίσω.


Όσο για αυτούς που απειλούν, βρίζουν και χλευάζουν όλους εμάς που προσπαθούμε να τους ενημερώσουμε, όχι κύριοι/ες δεν τα πήραμε από κανέναν για να σας πούμε ότι υπάρχουν κρούσματα, όχι κύριοι/ες δεν μας συμφέρει να 'μαστε σε καραντίνα, όχι δεν είμαστε πρόβατα όπως εσείς νομίζετε, άλλα υπεύθυνα άτομα που νοιάζονται για το κοινό καλό και για την υγεία και την δικιά μας και των γύρω μας. Και μέσα από από το εκάστοτε ενημερωτικό site προσπαθούμε να σας προστατέψουμε, όχι να σας κάνουμε σκλάβους του συστήματος όπως νομίζετε. Όχι κύριοι/ες δεν τρομοκρατούμε τον κόσμο, η τρομοκρατία που εσείς νομίζετε έχει γίνει πλέον καθημερινότητα και είναι δυστυχώς μία πολύ άσχημη αλήθεια. 


Ας βάλουμε όλοι ένα χεράκι να σταματήσει όλο αυτό. Πρέπει να σταματήσει, ας γίνουμε όλοι μια γροθιά να νικήσουμε αυτόν τον ιό.

8 σχόλια:

  1. Γιωργο στην αρχη, στο πρωτο κύμα του κοβιντ ελεγα τι βλακειες μας λες. τελικα τωρα που ηρθε διπλα μας αυτο, στα πιο πολλα που φωναζεις τοσο καιρο εχεις δικαιο.
    συνεχισε ετσι.
    ενας φιλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Αλμωπία υπάρχει παντελή έλλειψη παιδείας ακόμα και στα πιο απλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός ο τόπος ζει στον μεσαίωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πολιτική προστασια εχει χάσει τη μπάλα...είχαμε κρουσμα αρχές Νοέμβρη στην οικογενεια μου..το μοριακο τεστ εστάλη από το μικροβιολογικο στον εοδυ..δεν επικοινώνησε ποτε κανεις μαζί μας..ούτε ο εοδυ ,ούτε η πολιτική προστασία...
    Μόνο προσωπική ευθύνη τιποτ' άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο πολυ σωστα τα είπες!! Να σταματήσουν πια οι θεωριες συνωμοσίας απο καποιους και ας φερθουν υπεύθυνα! Πληρωνεται λεει ο ενας για να εμφανιζει ψευτικα κρουσματα , Καταγραφουν λέει ο αλλος θανατους απο κορονοϊό και δίνουν στους συγγενείς 4000 ευρώ και οι κουφιοκεφαλοι τα πιστεύουν! Τελικα το επιπεδο της αλμωπιας ειναι πολύ χαμηλό! Μαντρωθειτε στα σπιτια σας και φορεστε μασκα να τελειωσει ολο αυτό επιτέλους! Ανακοινωνονται τα κρούσματα και οι θανατοι καθε μερα και απο κατω τα τουβλα πατανε γελακια και χαμογελαστες φατσουλες! Αν δεν πιστευεις στον ιο αμυαλε άνθρωπε δικαιωμα σου αλλα ωφειλεις να σεβαστεις ολους εμάς που πιστεύουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εν τω μεταξύ βλέπουμε ανθρώπους που προσέχουν και αρρωσταίνουν να φεύγουν από κοντά μας και βλέπουμε κάτι ψεκασμενους που πολύ πιθανόν να έχουν κολλήσει σε άλλους τον ιό να το ξεπερνούν και να γυρνάνε αδέσποτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολυ ωραία τα ειπες συνεχισε καθε μερα με ενα τετοιο αρθρο συμφωνει η πλειοψηφία σε αυτα που λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λεγε λεγε μπορει να σωθει και καμια ζωη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365