Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020

Δήμος Αλμωπίας: Πέρασε η πρόταση της αντιπολίτευσης για παρουσία δημοσιογράφων και πολιτών

Η πρόταση ψηφίστηκε από όλες τις παρατάξεις

Ψηφίστηκε η πρόταση της αντιπολίτευσης για την παρουσία δημοσιογράφων, αλλά και πολιτών στις συνεδριάσεις των δομών του Δήμου. 


Συγκεκριμένα η πρόταση όλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, που μετέφερε ο Σ. Χατζηδημητρίου στο Δ.Σ. ήταν "να καλούνται οι δημοσιογράφοι και αν υπάρχει δυνατότητα να καλούνται και οι πολίτες".


Η πρόταση ψηφίστηκε ομόφωνα από όλες τις παρατάξεις και θα συζητηθεί στο Δ.Σ.


Μάλιστα ο Σ. Χατζηδημητρίου τόνισε πως είναι η πρώτη φορά τους τελευταίους 15 μήνες που ψηφίζεται πρόταση της αντιπολίτευσης ομόφωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365