Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020

ΔΕΥΑ Αλμωπίας: Σε ισχύ η ευνοϊκή ρύθμιση προς καταναλωτές

Ανακοινωση

Η υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α.-Α σας επισημαίνει ότι, η ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών των καταναλωτών βάσει της αρ.αποφ. 40/30-07-2020 Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας και 14/11-09-2020  απόφαση έγκρισης του Δημοτικού Συμβουλίου εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ.


Σας υπενθυμίζουμε ότι, η συγκεκριμένη ρύθμιση χαρακτηρίζεται από αφαίρεση όλων των τόκων του οφειλόμενου ποσού ή μέρους αυτών. Ο αριθμός των δόσεων καθορίζει και το ποσοστό αφαίρεσης (από 100% έως 20%).


Δηλαδή:

Αν εξοφληθούν εφάπαξ, με απαλλαγή κατά ποσοστό εκατό τοις εκατό (100 %) 

Αν εξοφληθούν σε δύο (2) έως δώδεκα (12) δόσεις, με απαλλαγή κατά ποσοστό ογδόντα τοις εκατό (80 %)  

Αν εξοφληθούν σε δεκατρείς (13) έως είκοσι τέσσερις (24) δόσεις, με απαλλαγή κατά ποσοστό εξήντα τοις εκατό (60 %) 

Αν εξοφληθούν σε είκοσι πέντε (25) έως τριάντα έξι (36) δόσεις, με απαλλαγή κατά ποσοστό σαράντα τοις εκατό (40 %) 

Αν εξοφληθούν σε τριάντα επτά (37) έως σαράντα οκτώ (48) δόσεις, με απαλλαγή κατά ποσοστό είκοσι τοις εκατό (20 %)  

Αν εξοφληθούν σε σαράντα εννέα (49) έως εξήντα (60) δόσεις, χωρίς απαλλαγή.


Κατανοούμε απόλυτα την δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε όλοι εξαιτίας της πανδημίας, όμως παρακαλούμε  όλους τους οφειλέτες να προσέλθουν στην υπηρεσία ώστε να συνάψουν ρύθμιση, ενέργεια που θα τους ωφελήσει στο μέγιστο.


Φυσικά, το προσωπικό της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας τηρεί  όλα τα απαραίτητα μέτρα όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ για την προστασία των ίδιων και των καταναλωτών που έρχονται σε επαφή. 


Όλοι οι πολίτες του Δήμου μπορούν να  προσέλθουν στο υπόγειο του Δήμου ώστε να διευθετήσουν τις οφειλές τους ευνοϊκά έως και την λήξη των εκκαθαριστικών λογαριασμών του έτους 2020.

Σας ευχαριστούμε.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ


ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365