Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

Σημαντική ανακοίνωση ΔΕΥΑ Αλμωπίας

Ανακοίνωση

Ανακοίνωση ευνοϊκής ρύθμισης στα πλαίσια αντιμετώπισης του COVID-19 


Σας ενημερώνουμε ότι, όλοι οι πολίτες του Δήμου Αλμωπίας συνεχίζουν να έχουν την δυνατότητα ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους βάσει της αρ.αποφ. 40/30-07-2020 Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας και 14/11-09-2020  απόφαση έγκρισης του Δημοτικού Συμβουλίου. Οι καταναλωτές μπορούν να προσέλθουν στην έδρα της επιχείρησης, στο υπόγειο του Δήμου Αλμωπίας ώστε να ρυθμίσουν τις οφειλές τους επωφελούμενοι όλων των τόκων ή μέρους αυτών. Το ποσοστό αφαίρεσης των τόκων εξαρτάται από τον αριθμό των δόσεων:


Αν εξοφληθούν εφάπαξ, με απαλλαγή κατά ποσοστό εκατό τοις εκατό (100 %) 

Αν εξοφληθούν σε δύο (2) έως δώδεκα (12) δόσεις, με απαλλαγή κατά ποσοστό ογδόντα τοις εκατό (80 %)  

Αν εξοφληθούν σε δεκατρείς (13) έως είκοσι τέσσερις (24) δόσεις, με απαλλαγή κατά ποσοστό εξήντα τοις εκατό (60 %) 

Αν εξοφληθούν σε είκοσι πέντε (25) έως τριάντα έξι (36) δόσεις, με απαλλαγή κατά ποσοστό σαράντα τοις εκατό (40 %) 

Αν εξοφληθούν σε τριάντα επτά (37) έως σαράντα οκτώ (48) δόσεις, με απαλλαγή κατά ποσοστό είκοσι τοις εκατό (20 %)  

Αν εξοφληθούν σε σαράντα εννέα (49) έως εξήντα (60) δόσεις, χωρίς απαλλαγή.


 Η ρύθμιση των οφειλών ισχύει έως και την λήξη των εκκαθαριστικών λογαριασμών  του έτους 2020.

Διευκρινίζουμε ότι, οι καταναλωτές οι οποίοι έχουν ήδη συνάψει ρύθμιση των οφειλών τους με την υπηρεσία μπορούν να προσέλθουν σε αυτή για την καταβολή των δόσεων τους.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι τα ταμεία της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας εξακολουθούν να λειτουργούν καθημερινά για την εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Η υπηρεσία έχει προβεί στην απολύμανση του χώρου καθώς μάλιστα πραγματοποιεί καθημερινά θερμομέτρηση στους καταναλωτές πριν εισέλθουν σε αυτόν, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα  όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο  του ΕΟΔΥ.

Σας ευχαριστούμε.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ


ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365