Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Στο τραπέζι το “λουκέτο” και στα Δημοτικά – Κεραμέως: Περιμένουμε τις εισηγήσεις των ειδικών

Αναμένονται οι εισηγήσεις των ειδικών

Για το ενδεχόμενο να κλείσουν τα Δημοτικά Σχολεία μίλησε το πρωί της Πέμπτης (12/11) η υπουργός Παιδείας. Όπως ανέφερε η Νίκη Κεραμέως στον ΣΚΑΪ οι ειδικοί δεν έχουν συστήσει ακόμα το κλείσιμο των δημοτικών, ενώ σημείωσε ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι δεν υπάρχει τάση διασποράς του κορονοϊού εντός των σχολείων. 


Ωστόσο, η υπουργός Παιδείας πρόσθεσε ότι επειδή υπάρχει έξαρση της πανδημίας αναμένονται οι εισηγήσεις των ειδικών. Στην περίπτωση που προχωρήσει η αναστολή λειτουργίας των δημοτικών σχολείων η Νίκη Κεραμέως δήλωσε πως θα κινηθούν σε 2 επίπεδα που είναι έτοιμα:


1.  Εκπαιδευτική τηλεόραση. Έχουν βιντεοσκοπηθεί πάνω από 220 μαθήματα που γίνανε εκ του μηδενός, χτίστηκε μια βιβλιοθήκη πάνω στην εθελοντική προσφορά καθηγητών η οποία θα γίνει σε συνεργασία με την ΕΡΤ για την προβολή εκπαιδευτικών επεισοδίων


2. Τηλεκπαίδευση 


Παράλληλα, η υπουργός επεσήμανε ότι όλα τα Γυμνάσια και τα Λύκεια σήμερα είναι στην τηλεκπαίδευση χωρίς προβλήματα ενώ σημείωσε πως «αρρυθμίες θα υπάρχουν και είμαστε εδώ για να τις επιλύουμε, μιλάμε για ένα τεράστιο εγχείρημα με την 2η μέρα τηλεκπαίδευσης να έχουμε συμμετοχή πάνω από3,2 εκατ. μαθητές συνδεδεμένους και πάνω από 9εκατ. λεπτά μαθημάτων».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365