Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020

Αριδαία ΦΩΤΟ: Λαϊκή Αγορά με αποστάσεις και μάσκες παντού

Δείτε τις φωτο του Aridaia365

Η πρώτη λαϊκή αγορά του lockdown 2 πραγματοποιείται σήμερα στην Αριδαία, με αυστηρά μέτρα κατά της διάδοσης του κορωνοϊού.


Η λαϊκή αγορά λειτουργεί μόνο με την παρουσία των πωλητών τροφίμων, ειδών καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής. Οι αποστάσεις μεταξύ των πάγκων όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες είναι μεγάλες, ενώ όλοι φορούν μάσκες.


Η καταναλωτική κίνηση είναι αισθητά μειωμένη.


Δείτε τις φωτο του Aridaia365:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365