Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Απολυμάνσεις και στήριξη των δομών υγείας της περιοχής μας, ζήτησε ο Δ. Μπίνος

Οι θέσεις του Δ. Μπίνου στο Δ.Σ.

Σημαντικά ερωτήματα προς το Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή για τη διαχείριση της πανδημίας από την πλευρά του Δήμου Αλμωπίας, έθεσε ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού "Η Αλμωπία της Καρδιάς μας" Δημήτρης Μπίνος.


Χαρακτήρισε τις δηλώσεις του κ. Μπάτση "ευχολόγια" και τόνισε ότι ο Δήμος θα πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.


Ζήτησε ενημέρωση για τις ενέργειες και τις πρωτοβουλίες που έχουν γίνει, ενώ τόνισε ότι είναι σημαντικό και θα έπρεπε ήδη να έχουν γίνει απολυμάνσεις σε δημόσιους χώρους και κεντρικά σημεία.


Επίσης, ρώτησε τον Δήμαρχο αν υπάρχει συνεργασία με την Περιφέρεια και την Πολιτική Προστασία και αν έχει αναζητήσει τους λόγους στους οποίους οφείλεται η αύξηση κρουσμάτων στην περιοχή μας.


Τέλος, ο κ. Μπίνος τόνισε ότι ο Δήμος θα πρέπει να στηρίξει με κάθε τρόπο τις δομές υγείας της περιοχής μας, όπως είναι το Κέντρο Υγείας και το ΕΚΑΒ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365