Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Αποστολή βοήθειας από το Δήμο Σκύδρας στην Καρδίτσα

Δελτίο Τύπου

Η κοινωνία του Δήμου Σκύδρας έδειξε για μια ακόμη φορά εμπράκτως την αλληλεγγύη της στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, όπως  στην περίπτωση των κατοίκων του Δήμου Καρδίτσας και των γειτονικών περιοχών που συνεχίζουν τον αγώνα για να ξεπεράσουν τις επιπτώσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκάλεσε ο κυκλώνας «Ιανός». 


Από τις αρχές Οκτωβρίου μετά από πρωτοβουλία του Δήμου Σκύδρας και με τον συντονισμό της Αντιδημαρχίας Πρόνοιας – Κοινωνικής Πολιτικής και της αρμόδιας Αντιδημάρχου Μαρίας Γιακαμόζη συγκεντρώθηκαν είδη πρώτης ανάγκης: κλινοσκεπάσματα – πετσέτες, είδη διατροφής, υγιεινής, καθαριότητας μακράς διάρκειας κ.α. τα οποία, αφού ταξινομήθηκαν και πακεταρίστηκαν, στάλθηκαν την Παρασκευή 30/10/2020 στην Καρδίτσα.


Ο Δήμος Σκύδρας ευχαριστεί όλες κι όλους τους πολίτες του Δήμου Σκύδρας για την ανταπόκρισή τους, όπως και τους: «Μακεδονική Χαλβατζής ΑΒΕΕ», «Σούλης ΑΒΕΕ», «Αφοί Μπόφτση», «Λογιστικό Γραφείο Ασημίνας Γκουνούλη», «Νέα Σκυδραΐκή - μεταφορική», «Λαρισαΐκή - μεταφορική», «Αφοί Γρηγοριάδη Ο.Ε.», Ομάδα Αλληλεγγύης «΄Αλμπατρος» παράρτημα Έδεσσας και τα στελέχη του Δήμου Σκύδρας.


Παράλληλα, ο Δήμος Σκύδρας εκφράζει την ευχή για γρήγορη αποκατάσταση των ζημιών στην Καρδίτσα πριν επιδεινωθούν τα καιρικά φαινόμενα ώστε να επανέλθει το γρηγορότερο η κανονικότητα στην καθημερινή ζωή των συνανθρώπων μας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365