Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020

Ξεκινάει η τοποθέτηση ηλεκτρονικών πινακίδων στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Πέλλας

Δελτίο Τύπου

Υπογραφή Σύμβασης από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή και τον εκπρόσωπο της Αναδόχου Εταιρίας.


Ξεκινάει άμεσα η τοποθέτηση ηλεκτρονικών πινακίδων σήμανσης για την έγκαιρη προειδοποίηση και τον έλεγχο της ταχύτητας των διερχόμενων οχημάτων στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Η σχετική σύμβαση με την Ανάδοχο Εταιρία («ΤΟΜΗ Α.Ε.») υπογράφηκε σήμερα (30/11), από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 75.000 ευρώ περίπου. 


Σε σχετική δήλωσή του ο κ. Τζαμτζής αναφέρει: «Η βελτίωση της οδικής ασφάλειας προϋποθέτει την κατάλληλη σηματοδότηση του δικτύου, ενώ η σύγχρονη τεχνολογία προσφέρει ηλεκτρονικές λύσεις που επιτρέπουν την έγκαιρη προειδοποίηση των οδηγών. Είναι αρκετά συνηθισμένο, πολλοί έμπειροι οδηγοί μετά από τα πολλά χρόνια που βρίσκονται στο τιμόνι, να οδηγούν μηχανικά, παραβλέποντας τις προειδοποιήσεις και, ιδίως, τα όρια ταχύτητας που χρειάζεται να τηρούνται κατά την είσοδό τους σε αστικές περιοχές. Με την τοποθέτηση των ηλεκτρονικών, φωτεινών πινακίδων, σε επιλεγμένα σημεία της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, εξασφαλίζουμε την έγκαιρη προειδοποίησή τους. Στόχος μας είναι η ελαχιστοποίηση των ατυχημάτων εντός των οικιστικών περιοχών, με την πλειοψηφία των θυμάτων μικρά παιδιά και ηλικιωμένα άτομα. Ευχαριστώ τα στελέχη της ΠΕ Πέλλας και τη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που συνεργάστηκαν για την έγκαιρη ολοκλήρωση της διαδικασίας του διαγωνισμού και εύχομαι στην ανάδοχο εταιρία καλή ευκολία στην τοποθέτηση των πινακίδων που, φυσικά, θα γίνει με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων ρύθμισης της κυκλοφορίας και οδικής ασφάλειας».    

4 σχόλια:

  1. Και οι δρόμοι συμπεριλαμβάνονται στην οδική ασφάλεια στον κύριο Τζαμτζή ...δεμ είναι μόνο οι πινακίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δρόμοι χρειάζονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πεταμένα λεφτά. Σέρνεστε δυστυχώς πίσω από το κάρο άσχετων και ανεύθυνων κύριε Τζαμτζή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365